DIVAT

Farmer trendek 2010

Szerző:
Szabó Anna
A farmert egyszerűen nem lehet kiiktatni a divatból. Mindig volt, van és lesz, így nem maradt más a tervezők és a divatmárkák számára, mint a folyamatos megújulás.

 

Újdonság a jeggings

A leggingsmániát az idei szezonban felcseréli a jeggings mánia, azaz a leggings és farmer ötvözete. Úgy tűnik az idei szezon a jó lábú nőké. A jeggings is feszül rajtad, mint a csőfarmer, de jóval rugalmasabb, így jobban kiemeli az alakot és kényelmesebb viselet. A legfeltűnőbb darabok mindenképp a metálfényű jeggingsek. Érdemes magas sarkúval viselni, mert az optikailag hosszítja a combokat és formásabbá teszi a vádlit.

Foltozott és szakadt fazonok

Az ide év nagy slágere a jeggingsek mellett a koptatott, össze-visszaszaggatott, toldozott-foldozott farmerek lesznek. Ezek a rongyosra szaggatott farmerek a 80-as évek punk-rock világából érkeztek, elsősorban vagány lányoknak valók. Igen szexi és kihívó tud lenni egy combon, vagy fenéken lévő szakadás. Bemered vállalni?

Még mindig Boyfit

A pasi farmert sem lehet megunni. A pasi farmert nem túrta még ki a többi fazon a palettáról, valószínűleg azért, mert olyan kényelmes és mindenkinek jól áll. Ha nincs kedved kiöltözni, nyugodtan bújj bele egy boyfit farmerbe, húzz fel egy tornacipőt és egy egyszerű pólót. Motoros csizmával és kockás inggel is nagyon cool!

Boot-cut

A boot-cut is a kényelmesebb fazonok közé tartozik, azért szeretjük annyian. Az egyenes, vagy kissé bokánál kiszélesedő szabásvonal slankít, és teltebb, vagy alacsony lányokon is remekül áll.

Csőbe húztunk

Igen, még mindig itt a csőnadrág is, ami, valljuk be, nem a legkényelmesebb viselet. Bár egy kis változás történt, hiszen majdnem olyan szűk, mint a jeggings, de mi mégis inkább a jeggingsre szavazunk. Ettől még a csőfarmerek is ugyanolyan trendi viseletek, viseld bátran felváltva az összes többi fazonnal.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL