SZÉPSÉG

Frizuratrend 2010-re

Szerző:
Szabó Anna
Jó hírünk van: egyre nőiesebb lesz a hajdivat (is).  Persze, nincs új a nap alatt. Nem tagadhatjuk, hogy igazán új és formabontó ötleteket nem láthatsz a jövő év hajtrendjét illetően. De az újra feléledők gyönyörűek!


Félig hátratűzve

Elegánsabbá teheted ezt az egyszerű frizurát, ha gondosan, egy kis trükkel készíted el. Először is fésüld ki alaposan, majd a fejed búbját tupírozd meg, majd a hátratűzéshez kiválasztott haj alatt, egyengesd el a rakoncátlan tincseket. Végül tűzd le a hajad egyenes vonalú fémcsattal.

 

Nagy, vidám loknik

Ha ilyen gyönyörű, nőies loknikat szeretnél, akkor kezd azzal, hogy a hajvégekre teszel kevéske hajvégápolót, majd fésű használata nélkül a szabad kezed ujjainak segítségével szárítod meg. Használj vastagabb végű sütővasat, egy percig tartsd a hajtincseket rajta, majd óvatosan húzd ki, és tűzd fel hullámcsattal. Miután kihűlt a hajad, vedd ki belőle a csatokat, majd egy kefével lazítsd fel.

 

Fent, színes sál alatt

A rossz hajnap leggyorsabb megoldás. Válassz négyzet-alakú, nyomott mintás sálat – a minta nélküliek úgy néznek ki, mintha kötöttek lennének. Átlósan hajtsd félbe, hogy háromszöget kapj, majd kösd a hajad tetejére és csomózd meg hátul.

 

Kerekítsd le

Emlékezz csak Michelle Pfeifferre, milyen jól állt neki ez a frizura, hosszú éveken keresztül viselte is. Körkefével szárítsd meg, majd készíts határozott választékot. Nagy, forró csavarókra tekerd fel a hajad végét, majd ha kihűlt vedd ki őket, és dörzsölj be finoman a végeket hajformázó szérummal.

 

Ragyogó barna

Ha igazán természetesnek ható barna hajkoronát szeretnél, akkor érdemes keverned a színeket. Például, ha a hajad majdnem fekete, dobd fel gesztenye- és karamellszínű csíkokkal, ha világosabb, akkor válaszd a mély és ragyogó csokoládét vagy szintén a gesztenyét.

 

Klasszikus konty

A puhafényű konty készítésekor hagyd el a hajadnak ragyogást adó formázótermékeket. Helyette használj formázósprayt. Gondosan ügyelj rá, hogy amikor hátrafésülöd, majd feltűzöd a hajad, minden aprószálat eltüntess. Így leszel csak igazán elegáns.

 

Te is szeretnél hosszú és dús hajkölteményt?

Te is elégedetlen vagy a hajaddal? Rövid, vékonyszálú, silány, és nem nő rendesen? Keresd fel a Gyémánt Hajklinikát, ahol magasan képzett szakemberek lesznek a segítségedre! Néhány óra alatt Neked is megvalósulhat az álmod!

GYÉMÁNT HAJKLINIKA

1035. Budapest, Raktár u. 4.

 Telefon: 06-20/ 416-2704


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL