DIVAT

Trendi kiegészítők télre

Szerző:
Szabó Anna
Az idei szezonban izgalmas és vad ötletekkel rukkoltak elő a tervezők kiegészítők terén is. Néhány darab már az extrémitás határát súrolja. Láthatsz tollas turbánokat, gyöngyös bukósisakokat, rikító usankákat, és minden féle fejre tekerhető sálakat és kendőket.

 

Tollas turbánok, gyöngyös bukósisakok

Az téli szezon legextrémebb fazonjai mindenképp a gyöngyös bukósisakok, tollas turbánok, prémes és szőrmés simlis sapkák, de láthattunk a kifutókon még amorf kreációkat, sőt még egy esernyő formájú sapkát is találtunk. Ezeket valószínűleg csak a kifutókra alkották a divattervezők, hogy megcsillantsák kreativitásukat.

A „gyapjúkígyók”

Minél több és minél hosszabb, annál trendibb. Missioni bemutatóján tűntek fel a földig érő „gyapjúkígyók”, amikből egy nem is elég. Minden modellen legalább két-három ilyen kötött sál volt, sőt, nem csak a nyakuk köré tekerték, hanem a fejükre is. Némelyik megoldás kicsit hippis, egy-egy darab pedig indián jelleget ad az öltözetnek. A „retro feeling”-hez mindenképp jól passzol ez a stílus.

Kalapok előtérben

Kicsit konzervatívabb vizekre evezve, lássuk a kalapokat, melyek az idei szezonban visszatértek a hétköznapi öltözetbe. Azért némiképp megújultan kerültek elő a ruhásszekrények aljáról, a fazonok és a színvilág egyáltalán nem az ódon múlt jegyeit viselik magukon. Kötött kalapok, széles karimák, fényes anyagok, és egészen a szemet is eltakaró fazonok jutottak szerephez a kollekciók tervezésénél. A kalapokhoz jól passzolnak a színes kendők és nagy bőr táskák.

Hosszú bőrkesztyűk

A bőrkesztyű már tavaly is jelen volt a téli kollekciókban, de most egy kicsit megnyúlt, és némelyik egészen a könyökig meg sem állt. A trend újdonsága a hosszított bőrkesztyű lett, ami legalább a csukló fölé ér. Némely tervező kötött verzióval is előrukkolt, ami idén ugyanolyan trendi, mint a bőr. Sőt!

Szibériából jöttem…

A szőrme igazán trendi ezen a télen, miért éppen a sapkák maradnának ki a prém kollekciókból. A legmelegebb és legpuhább darabok, egyben a legfeltűnőbbek is. A rikító színű usankák azonban csak divat őrülteknek ajánlott, akik szeretnek kitűnni a tömegből.

 

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL