HOROSZKÓP

Fehérnemű-asztrológia

Szerző:
Szabó Anna
Azért viseled a szép fehérneműt, mert jól áll, vagy azért, mert kedvesednek tetszik? Szerintünk azért, mert csillagjegyed meghatározza a hozzád illő darabot. Ha az egyszerű horoszkóp nem adna elegendő felvilágosítást ezzel kapcsolatban, íme, egy különleges is, amely csak erről szól.

 


Kos – szexi fazon


Imádja a pirosat. Már személyiségével magára irányítja a figyelmet, így
természetesen fehérneműje sem lehet hétköznapi. Olyan szexi fazont érdemes választania, amely illik kiemelkedő egyéniségéhez.

 

 

Bika – csipkésen gömbölyítő


Kedvenc színei a kék, a barna és a zöld minden árnyalata. Csipkés, a gömbölyded formákat hangsúlyozó költeményekben érvényesül igazán csábereje.


 


Ikrek – flörtölő selyem


Élénk természetéhez az erős színek illenek. Szexis selyemben érvényesül igazán vidám flörtölő természete.



 

 

Rák- régimódian átlátszó


Gyakran csodás idomai vannak. Mindezt jól hangsúlyozzák a kicsit régimódi, átlátszó kelméből varrt összeállítások.


 

 



Oroszlán - kedves kacér


Gyönyörű, és ellenállhatatlan. Határtalan önbizalma jól érvényre jut az élénk színű, különleges szabású darabokban.


 

 

Szűz – apró színes


Szereti a romantikus, virág- vagy szívmintás fehérneműt. Válassz hófehér vagy pasztell alapút.

 



Mérleg - jól szabott

Hagyományosan csinos és nagyon nőies. Fehérneműjének harmonizálnia kell a felette viselt ruhával. Érdemes igazán szép, jól szabott, a részletekben is tökéletes alsóneműt választani.


 

 

Skorpió – tüzes piros


Fontos számára az egzotikum és a csábítás. Bármilyen vad, dögös szerelés szóba jöhet, főleg tüzes piros és fekete színben. Ha szexi, biztosan jól fog állni.

 



Nyilas - puha anyagok

Szívesen utazik. Ezért legmegfelelőbb a Nyilasnak az egyszerű, kényelmes, könnyen kezelhető fehérnemű. Puha, rugalmas kelméből készült alsóneműben tökéletesen érezheti magát.


 

Bak - divatos vonalú


A karrier mindenekfelett. Mindig tudja, mit akar, és azt el is éri. Rendszerint vele született stílusérzéke van, és a klasszikus jó minőségű anyagból, divatos szabással készült darabokat kedveli.

 



Vízöntő - éppen aktuális

Mindig is a divat bűvkörében élt. Szeret a déli 12 órai, éppen aktuális divat szerint öltözködni - alul is. Ez a kis melltartó és falatnyi bugyi tökéletes lesz, de vigyázat ha jövőre már kimegy a divatból, akkor nem kell.


 

Halak - nőiesen helyes


Gyógyíthatatlanul romantikus. Minden csinos, nőies darab illik hozzá. Akkor is helyes, divatos fehérnemű szettet hord, ha éppen farmerben van.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL