Változás

 

A 2018-as év a változások éve lesz számodra. Lehet, hogy új lakásba költözöl, vagy megváltozik a munkahelyed, de a kártya arra is utalhat, hogy a magánéletedben lesznek nagy változások.

Bármi is történjen, fogadd el, hogy a változás az élet velejárója, ami előreviszi az életet. Ha fölöslegesen ragaszkodsz idejét múlt dolgokhoz, akkor megrekedsz egy szinten, és nem fejlődsz, csak vegetálsz. Ebből az állapotból fog minden bizonnyal kirángatni ez az év. Energiád egy új hely felé vonzanak majd téged.

Talán azon töprengtél, hogy új lakásba költözöl, és ez a kártya azt fejezi ki, hogy ideje megfontolni ezt a változást. Írj egy listát azokról a jellegzetességekről, amelyekre az új otthonodban vágysz, majd koncentrálj rá, és kérd az Univerzumot, hogy segítsen megtalálni és megszerezni új otthonodat. Ez a kártya azt is jelentheti, hogy a munkahelyed változik meg. Lehetséges, hogy hamarosan új állást találsz. Esetleg a jelenlegi munkáltatód új munkahelyre helyez át, vagy előléptet, és ezzel egy másik irodába kerülsz. Függetlenül a hely típusától, bízz benne, hogy ez a változás egy javulás, amely nagy előrelépést hoz majd az életedbe.


Vissza a jégcsapokhoz>>>

 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL