Vágyak beteljesülése

 

Soha ne érd be kevesebbel, az álmaidnál! Ha ezt a kártyát húztad, akkor itt az ideje valóra váltani mind azt, amire igazán vágysz. A 2018-as év számodra a vágyak beteljesülésének éve lehet.

Valahol mélyen tudod, hogy milyen életre szánt az Ég, mégsem éled igazán azt, aki vagy. Hagyj fel a szűkösségre alapozott negatív megerősítésekkel, mint például: "Ezt nem engedhetem meg magamnak" vagy „Azt sosem fogom tudni megvalósítani". Inkább emeld a mércét arra a szintre, amelyet Isten minden gyermeke megérdemel. Amint elkötelezed magad amellett, hogy megnyilvánítasz egy jobb helyzetet, az Univerzum módot talál rá, hogy elhozza azt neked.

Írd össze a szíved valódi vágyait, és ezt a listát minden nap a hit és hála érzésével nézd át. A kívánságaidat ezek az érzelmek alakítják majd valósággá. Ezután spirituálisan vállalj kötelezettséget arra, hogy a legjobbat várod az életedtől. Ez az elkötelezettség jelenti a "megrendelésed visszaigazolását", amely csodákat tesz az életedben. Amint az álmaid kezdenek valóra válni, gondoskodj róla, hogy kegyesen befogadd a jót az életedbe.

Vissza a jégcsapokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL