SZÁMMISZTIKA

Készíts magadnak egy szerencse jantrát

Szerző:
Szabó Anna
A jantrák Indiából származó misztikus talizmánok, melyek a mandalákhoz hasonlóan a tökéletesség szimbólumai. Olyan számsorozatokból állnak, melyek különleges energiával bírnak, így viselőjének szerencsét hoznak. Próbáld ki te is.

 

Indiában jantráknak különleges erőt tulajdonítanak, és mind a mai napig szerencsét hozó talizmánként viselik azokat. Az ábrákban minden egyes számnak gondos kitüntetéssel, a számmisztika szabályai szerint jelölték ki a helyét, hogy maximális energiával lássák el viselőjét. Mindegyik szerencsét hozó jantrában a számkombinációkat úgy alakították ki, hogy a számjegyeit összeadva vízszintesen, függőlegesen és átlósan is ugyanazt az összeget adják ki. Ennek köszönhetően egy olyan energia keletkezik, ami egymást erősítő elemekből áll. A jantrák mágikus számsorai olyanok, mintha egy kis varázseszközt hordanál magadnál.

Úgy is hatásos a jantra talizmán, ha számsorozatokat csak egyszerűen felírod egy kis papír cetlire, és magadnál hordod egy szütyőben, vagy a zsebedben, de ha van rá módod, akár ezüst medálba is gravírozhatod, melyet nyakláncként viselsz.

Szerelmet hozó jantra

A Vénusz jantra nagy népszerűségnek örvend, mivel vonzóbbá teszi viselőjét a másik nem képviselői számára. Ha ezt a jantrát viseled, vagy magadnál hordod, erősebb lesz a kisugárzásod, és nő a vonzerőd. A Vénusz jantra segít abban is, hogy megtaláld a hozzád illő partnert, és megtapasztald a beteljesült szerelem érzését. Ehhez azonban neked is nyitottnak kell lenned, észre kell venned a kínálkozó lehetőségeket. A jantra nem tud helyetted cselekedni. A Vénusz jantra nem csak a szerelemben segít, mindenféle társas kapcsolatban a hasznodra lehet. Ha a munkahelyeden túl sok a konfliktusod a munkatársaiddal, akkor tedd az íróasztalod egyik fiókjába a Vénusz jantra ábrát, és figyeld türelmesen a hatását. Ez a jantra pozitív energiákat sugároz, és meglátod, mindenki egyre kedvesebben fog viszonyulni hozzád. Rövid időn belül békítő energiák fogják átjárni az irodát.

22

47

16

41

10

35

4

5

23

48

17

42

11

29

30

6

24

49

18

36

12

13

31

7

25

43

19

37

38

14

32

1

26

44

20

21

39

8

33

2

27

45

46

15

40

9

34

3

28


Üzleti sikereket elősegítő jantra

Ezt a jantrát akkor érdemes alkalmazni, ha élénkebb üzleti tevékenységre vagy munkahelyi előléptetésre vágysz. Ha úgy érzed, megakadt a vállalkozásod, és nem hoz annyi profitot amennyit szeretnél, készítsd el ezt a jantrát. Tartsd magadnál, mondjuk a pénztárcádban, és meglátod hamarosan több üzleti partner fog megkeresni, mint azelőtt. A siker azonban nem jön magától, neked kell megdolgoznod érte. A jantra pozitív energiákat sugároz, és abban segít, hogy jobban meglásd a kínálkozó lehetőségeket. Ha nem saját vállalkozásod van, hanem munkahelyen dolgozol, akkor szintén mindent meg kell neked is tenned a sikerért. Ha a munkádat maximális odaadással végzed, akkor biztos lehetsz, hogy főnökeid előbb-utóbb észreveszik tehetséged, és hamarosan egy magasabb pozícióba kerülhetsz. A sikert elősegítő jantrát érdemes a munkahelyeden tartanod, mondjuk a dolgozóasztalod egyik fiókjában.

1

14

11

8

12

7

2

13

6

9

16

3

15

4

5

10

Jantra a munkát keresők számára

Ha jelenleg nincs munkád, vagy új állást keresel, rajzold fel ezt a jantrát, és egészen addig hordd magadnál, amíg nem sikerül munkát találnod. Valószínűleg életed nem legboldogabb periódusát éled most, de mindenki életében vannak hullámvölgyek. Gondold végig, milyen okok vezethettek odáig, hogy elveszítsd az állásod. Az új tapasztalatokkal, meg a szerencsehozó jantrával a zsebedben indulj útra, és keress új lehetőségeket. Ahogy az álláshirdetéseket böngészed, próbálj a megérzéseidre hagyatkozni, és küldd el oda is az önéletrajzodat, ahová esetleg a szakmai tapasztalatod alapján nem felelnél meg, de valami miatt vonz az a bizonyos állás. Légy nyitott és intuitív. A szerencse jantra pedig minden interjún legyen a zsebedben, hogy szerencsét hozhasson, és hozzásegítsen ahhoz, hogy te legyél majd az, akire a cégvezetők választása esik.

9

16

5

4

7

2

11

14

12

13

8

1

6

3

10

15

Hírnevet hozó jantra

Több elismerésre vágysz? Netán úgy érzed, a képességeidet nem értékeli a környezeted kellőképp, vagy örülnél, ha végre felfigyelnének rád? Ha szeretnél ismertséget szerezni magadnak, vagy nagyobb népszerűségre vágysz, rajzolj magadnak egy hírnevet hozó mágikus jantrát, és hord mindig magadnál. Ezt a jantrát általánosan akkor érdemes alkalmaznod, ha kitüntetett figyelmet szeretnél szerezni magadnak egy adott közösségben, vagy ha híres akarsz lenni. Egyet azonban tudnod kell: a hírnév nagy felelősséggel jár. Ha csak az egódat akarod növelni a másoktól származó elismerés által, akkor hamar visszájára fordulhatnak a dolgok, hírneved nem lesz hosszú életű. Az emberek olyanokra néznek fel, akik valamit letesznek az asztalra, vagy tehetségük kimagasló. Gondold át jól, mielőtt ezt a jantrát elkészíted magadnak, milyen célból vágysz a népszerűségre és a hírnévre. Minden hónap első vasárnapján lehet felrajzolni ezt az ábrát, hogy a leghatékonyabb legyen.

8

4

7

1

6

2

7

5

3

9

2

6

3

5

4

8

Gazdagságot hozó jantra

Ha szeretnél meggazdagodni, vagy ha anyagi javakra vágysz, ezt a jantrát érdemes alkalmaznod. Mindenki szeretne jómódban élni, ez természetes, de az örök elégedetlenség nem jó ösztönző erő. Mielőtt ezt a jantrát megrajzolod magadnak, gondold végig, mi az amit eddig elértél, aminek már tudsz örülni, és határozd meg pontosan, miért vágysz magasabb életszínvonalra, vagy még több anyagi javakra. Ha konkrét vágyad van, például egy otthont, egy autót esetlege egy utazást szeretnél, akkor minden egyes alkalommal, amikor ránézel a jantrádra, gondolj arra, amit el szeretnél érni. Itt is érvényes az a szabály, hogy nyitottság kell a sikerhez. Vedd észre a lehetőségeket és fogd meg a munka végét. Ez a jantra nem azt ígéri, hogy a sült galamb fog berepülni a szádba. A gazdagsághoz vezető utat fogja megmutatni.

A gazdagságot hozó jantrát csütörtöki napon rajzold fel, akkor lesz a leghatásosabb. Minden reggel, közvetlenül felkelés után nézegesd, aztán napközben és lefekvés előtt is vedd elő még egyszer.

2

9

2

7

6

3

6

5

8

3

8

1

4

5

4

7


Elismerést hozó jantra

Ezt a jantrát akkor érdemes elkészítened, és magadnál hordanod, ha arra vágysz, hogy környezeted jobban elismerjen és megbecsüljön téged. Ha úgy érzed, nem becsülik meg kellően a munkádat, a teljesítményedet, a képességeidet, vagy bármilyen téren több pozitív visszajelzésre éhezel, akkor segíthet neked ez a jantra. Ha ezt a mágikus ábrát magadnál hordod, akkor a külvilág figyelme rád összpontosul, és hipp-hopp reflektorfénybe kerülhetsz. Ehhez azonban meg kell mutatnod magad a világnak. Állj ki a közönség elé, és bizonyítsd be, hogy érdemes vagy az elismerésükre.

56

63

2

7

6

3

60

59

62

57

8

1

4

5

58

61


Jantra a jó egészségért

Ezt a jantrát akkor rajzold fel és hord magadnál, ha rosszul érzed magad, vagy valamilyen betegség gyötör. Ez a jantra elősegíti a gyógyulást és támogatja a felépülést. Akkor is hasznos magadnál hordanod, ha kimerült vagy, és szeretnél feltöltődni, vagy az immunrendszeredet erősíteni. Ez a jantra megvéd a kórokozóktól és a vírusoktól, és ellenállóbbá tesz a fertőzésekkel szemben. A jantrák ugyan kis varázseszközök, energetizáló számkombinációk, de ez nem jelenti azt, hogy nem kell odafigyelned többé magadra. Az egészségedért neked kell a felelősséget vállalni, és mindent megtenni azért, hogy megőrizd.

2

9

2

7

6

3

6

5

8

3

8

1

4

5

4

7



Jantra az otthon harmóniájáért

Az otthon a háttér ország, ahol mindenki szeretne feltöltődni, és jól érezni magát. Az otthon harmóniáját azonban nem könnyű megteremteni, ha sok a gond az életben, és kimerülünk a hétköznapi küzdelmekben. Sokan a munkahelyi feszültségeket hazaviszik, és a családtagjaikon vezetik le. Ezzel azonban teljesen romba döntik az otthoni hangulatot is. Ez a jantra segít abban, hogy az otthonodat szeretet teli energiák járják át, és jó legyen hazamenni. Ez a jantra véget vet a vitáknak és a nézeteltéréseknek, továbbá harmóniát és békét teremt otthonodban. A ház konyhájában, az esti órákban rajzold fel ezt a mágikus számsort, és tedd ki egy jól látható helyre, szintén a konyhában.

36

29

34

31

33

35

32

37

30


Jantra a szemmel verés ellen

A szemmel verés Indiában is ismert, és létezik egy jantrta, amelynek viselésével elháríthatóak vagy gyógyíthatóak a szemmel verés negatív hatásai. Rosszakarók mindig léteznek, de ha elég erős vagy, akkor nem tudnak neked ártani. Ez a jantra segít abban, hogy elhárítsd a feléd irányuló negatív hatásokat. Mint látni fogod, ez a jantra nem tökéletes bűvös négyzet, mert egyes elemek kétszer is szerepelnek benne. Úgy tűnhet első látásra, mintha a számokat ötletszerűen helyezték volna el benne. Ez nem így van. Minden egyes számnak gondos kitüntetéssel, a számmisztika szabályai szerint jelölték ki a helyét, hogy maximális energiával lássák el a talizmánt. Mindig hord magadnál, még otthon is, hogy feltöltekezz a jantra energetikájával és felvértezd magad a rosszindulatú emberekkel való harcra. Ez természetesen nem nyílt harc, hanem egy védelem. Úgy képzeld el, mint egy védőpajzsot, amin nem tudnak áthatolni a szurkáló megjegyzések, ártó szándékok.

72

81

33

42

98

82

9

11

25

37

49

50

45

27

9

1


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL