Fogadom, hogy...


Ki ne tudná ma már, hogy mindannyian annak az egységes rendszernek a részesei vagyunk, melynek törvényszerűségeit a horoszkóp szimbolikusan képezi le. Törvényszerűségei abból indulnak ki, ahogy mi emberek látjuk a bolygókat a Földről. E szerint csak akkor születhettél meg – és én is – amikor a lényednek és életfeladatodnak megfelelő bolygóegyüttállások adottak voltak. Immár majd 6000 éve ismerjük és használjuk az asztrológia szabályait, sőt volt idő, hogy az állam működtetésében, a törvények meghozatalakor külön kikérték az asztrológiához értő tudósok véleményét, elemzését.

Miért tennél Te - vagy én - másként? Attól, hogy mások legyintenek, ha elolvasod az előrejelzéseket, még nem jelenti azt, hogy suttyomban ők másként tesznek. Elolvasni és felhasználni belőlük a hasznos információkat – ez a titka mindennek. Én már tudom, hogy kölcsönt nem szabad most felvennem, de minden adott a hasznos emberi kapcsolatok megköttetéséhez… Nekem hasznosak ezek az információk, mások véleménye pedig nem érdekel. Főleg, ha tudom, hiteles forrásból tudom, amit tudok. Reméljük, Te is így találod majd, ha elolvasod 2010-es horoszkópjainkat! Sőt, ha velünk leszel egész évben és segítségedre, szórakoztatásodra lehetünk itt a Női Portálon, az lesz számomra az igazi öröm.

Persze, ehhez már most tudom, mennyi fogadalmat kellene valóban betartanom. Hisz nem csaphatom be magamat, magunkat, azzal, hogy tökéletességünk önhitségében élünk. Sőt rengeteg újításunkat szeretnénk megosztani veletek, amiket már mi is türelmetlenül várunk. Nemsokára fellebben fátylunk varázsüstünkben elkészült meglepetéseinkről! Gyere, fedezd fel velünk a világot, az életet – hisz annyi csodát rejt még! Mindehhez sikerekben és egészségben gazdag boldog Újévet kívánunk!

Vetró Rita, főszerkesztő
és a Női Portál – A Nők birodalmának csapata

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL