SZÓRAKOZÁS

2009 legnagyobb sztárdobásai

Szerző:
Szabó Anna
Az elmúlt év is tartogatott számos meglepő, néha furcsa, sőt, már-már bizarr pillanatot. Legtöbbjüket a hírességeknek köszönhetjük, nem vitás. Íme néhány felejthetetlen fénykép!


Trapéz művész

Amy Winehouse épp trapéz leckéket vesz St. Lucia szigetén, az elvonón még januárban. Mindenki értékelte erőfeszítéseit, de főleg családja örült próbálkozásainak.

 

Haladj az útadon!

Sokan gúnyolták, amikor hosszú idő után legalább 15 kg plusszal jelent meg egy fellépésén Jessica Simpson. Túl a váláson és néhány rosszul sikerült kapcsolat után az evésbe menekült, aminek meg is maradt a nyoma testén. Bár így gömbölyűn talán csinosabb, az év közepére már visszanyerte régi alakját.

 

Hármak társasága

Az elmúlt év 3 legsikeresebb fiatal énekesnője a Grammy Gálán, balról jobbra haladva: Miley Cyrus, Taylor Swift, Katy Perry. Számtalan díjat zsebeltek be, és még több férfi szívet törtek össze 2009-ben.

 

Ragyogj!

A Twilight szívtiprója az idei év legfelkapottabb férfi sztárja – főként a tiniknek köszönhetően.

 

A nagy visszatérés

James Cameron filmjét óriási várakozás előzte meg, egyrészt mert a Titanic óta nem jelentkezett új filmmel, másrészt mert igazán nagyszabású, méregdrága és merész alkotásra vállalkozott. Az Avatar méltó a rendező hírnevéhez.

 

A legfájdalmasabbak

Michael Jackson és Patrick Swayze halott. Még mindig hihetetlen, hogy a Pop Királya eltávozott közülünk. Halálának okát és körülményeit számos híresztelés övezi. Eközben ne feledjük, hogy generációk nőttek fel zenéjén, és szinte minden alkotó emberre hatással voltak.

Patrick Swayze, a Dirty Dancing csillaga 2009. szeptember 14-én, 57 évesen otthonában meghalt. Az a csillag, aki a Dirty Dancinggel táncolt be az életünkbe, és szívünket tovább olvasztotta a Ghostban, hasnyálmirigy-rákkal harcolt.

 

 

A legsokkolóbb

Chris Brown tettlegesen bántalmazta Rihannát. Álompárnak tartották őket, de egy napon hirtelen elszakadt a cérna. Mondhatni mindegyiküknél. A Grammy Gála után otthonukban vita tört ki, melynek az lett a vége, hogy Rihanna orra és több csontja eltörött. Chris Brownt közmunkára és 5 évi felfüggesztettre ítélték, Rihanna csak hónapokkal később nyilatkozott az amerikai Glamournak.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL