SZÉPSÉG

Alkalmi, de gyors frizurák sztárokkal

Szerző:
Szabó Anna
Nincs is annál jobb, mint tökéletes sminkkel és hajjal ünnepelni a fa alatt. De míg a sminkről kisebb rutinnal már könnyű elbánni, addig a haj már kényesebb dolog.


Sokan csak akkor vagyunk elégedettek a végeredménnyel, ha szakértői kezek varázsolták gyönyörűvé rakoncátlan tincseinket. Sajnos azonban ez nem mindig kivitelezhető. Íme néhány frizuraötlet sztároktól, melyeket akár te magad is elkészíthetsz otthon!

 

Dannii Minogue

Jól áll Dannii-nek ez a frizura, nagy előnye, hogy egyszerű kezelni és mindig ünnepélyes. A lényeg a jó vágáson van, ugyanis a megfelelő, tökéletes forma megtalálása után, könnyedén beszáríthatod magad is. De az biztos, hogy ezzel a hajkölteménnyel irodában és buliban egyaránt jól éreznéd magad.

 

 

Alesha Dixon

Bár napjainkban már sok hasonló frizurát látni, mégsem mehetünk el mellette szó nélkül, annyira praktikus, gyorsan elkészíthető és mutatós megoldás ez.
Alesha frizurája jól példázza, milyen az, amikor a hagyomány keveredik a kísérletező újítással…

1. Kezdd azzal, hogy hajmosás után szárítás közben kihúzod a hajad egyenesre (persze, csak ha szükséges).
2. Majd hátul fogd össze lazán, elől háromszög alakban vegyél ki egy frufrunyi tincset. És a tövénél emeld meg tupírral – legelöl nyilván egy sorban meg kell hagyni a hajat sima állapotában.
3. Ezután elegyengetve simítsd hátra, és keresztben két hullámcsattal rögzítsd, majd használj hajlakkot az apróbb tincsek eltüntetésére.
4. Fogd össze hátul lófarokba. És már készen is van. Ha igazán hosszú a hajad, akár oldalra is húzhatod a hajadat.

 

 

Christina Ricci

Egy alacsonyan tűzött klasszikus konty, valamint a fejbúbon kis tupír – ez a legjobb módja, ha rosszhajnapot fogsz ki, eltűntetni a rakoncátlan tincseket! Ha szereted a dívás megjelenést, válassz mellé füstös szemsminket.


Leighton Meester

A Gossip Girl, Leighton Meester igazán ért hozzá, hogyan legyen a vörös szőnyegen haja rakoncátlanul elegáns és dögös. Ha utánozni szeretnéd, számolj vele, hogy jó pár hajcsipeszre szükséged lesz.
1. Miután megmostad a hajad, és már száraz jól fésüld ki hajkefével.
2. Ezután tincsenként fúj egy kis hajsprayt rá, majd tekerd fel az ujjaddal és tűzd le.
3. Ha végeztél vele, pár percig hagyd így nyugodni, majd bontsd ki a csatokat, és az ujjaiddal lazán emeld meg a tövénél.
4. A fejed közepén, hátul a hajad nagy részét egy szalaggal biztosítsd lazán.
5. Majd egyszerűen tűzd vissza, úgy, hogy ne látszódjon a szalag. A tarkónál és az arcod elülső részénél bodorítsd be a hajadat az ujjaddal, hogy lágyítsd vele vonásaidat.
6. Végül erős hajsprayvel rögzítsd az egészet.

 

 

Ciara

A fekete és hosszú hajúaknak áll talán a legjobban ez a frizura. Ünnepélyessé teszi a megjelenést, és az arcra szögezi a tekintetet. Húzd ki a hajadat, és fogd össze lófarokba, de előtte készíts éles választékot. Ha nem szereted a középválasztékot, próbáld ki háromnegyedesben, ettől kevésbé lesz szigorú a frizura.

 

 

Leona Lewis

Az idei buliszezon egyik nagy slágere ez a frizura: nőies, romantikus, egyszerűen kivitelezhető, és szinte mindenkinek jól áll. Leona Lewison kívül nagy hódolója még Mischa Barton és Blake Lively is. Egyszerűen közepes nagyságú csavarókra tekerd fel a még nyirkos hajadat. Száríts rajta, de még jobb, ha a meleg lakásban 1-2 órát magától száradhat. Majd nagy lukú fésűvel lazítsd fel a tincseket, és készíts oldalsó választékot.

 

 

Scarlett Johansson

Úgy tűnik Johansson művésznő minden egyes alkalommal, amikor a vörös szőnyegre lép megváltoztatja frizuráját. Bárki hordhat hajékszereket, de ha a hajköltemény a fejeden a legnagyobb ékszer magában, azaz ideális eset! A színésznő frizurája az egyik kedvencünk, így készítheted el:
1. Először lazán szárítsd meg a hajadat. Majd hajspray használatával tekerd fel meleg csavarókra.
2. Amint újból teljesen száraz, az ujjaid segítségével fésüld ki, miután eltávolítottad a csavarókat.
3. Egyszerűen kis részeket tűzz fel csatokkal. Mivel Scarlettnek hosszú haja van, úgy oldották meg, mintha kontyban lenne feltűzve. De ez csak illúzió.

 

 

Lauren Conrad

Ha valakinek ilyen gyönyörű, egészségtől ragyogó és hosszú haja van, miért is kellene mindenáron feltűzni? Kövesd Lauren példáját, és szárítsd meg lazán mégis egyenesre a hajad, majd oldalt tűzd el, hogy ne zavarjon állandóan. Igazán ünnepivé szeretnéd tenni? Tűzz bele kövekkel díszített hajcsipeszt!

 

 

Eva Mendes

A latin szépség ebben az évben a hajtartozékok komoly rajongója volt és bebizonyította, hogy néhány tollat vagy ékszert a feltűzött hajhoz hozzáadva igazán bombafrizurát lehet készíteni. Imádjuk a tollasfejdíszeit, melyeket már nálunk is lehet kapni.

Te is szeretnél hosszú és dús hajkölteményt?

Te is elégedetlen vagy a hajaddal? Rövid, vékonyszálú, silány, és nem nő rendesen? Keresd fel a Gyémánt Hajklinikát, ahol magasan képzett szakemberek lesznek a segítségedre! Néhány óra alatt Neked is megvalósulhat az álmod!

GYÉMÁNT HAJKLINIKA

1035. Budapest, Raktár u. 4.

 Telefon: 06-20/ 416-2704


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL