2-es személyes év

 

2-es személyes év

Ez az év e kapcsolatokról és a párkapcsolatról szól. A lelki egyensúly megtalálása kerül az érdeklődés középpontjába. A 2-es évben különösen nagy szükségünk van arra, hogy érezzük, szeretnek minket. Ekkor a legfontosabb az érzelmi biztonság. Ilyenkor a kapcsolatok mellett a kreativitás kerül még a középpontba. Főleg azok a tevékenységek, amit szeretteinkkel együtt végezhetünk. Akinek 2-es éve lesz, az most türelmesebb és odafigyelőbb lesz másokkal.

Ajándék tipp

Fontos, hogy személyes jellege legyen, bármit is ajándékozol neki. Éreznie kell a különös gondot, ahogy kitaláltad a személyre szóló meglepetést. Lehet ez egy romantikus regény, chill out CD, egy szimbolikus jelentéssel bíró medál, saját kézzel készített ajándéktárgy, egy különleges szobanövény, művészeti album, vacsorameghívás egy családias éterembe.

Az ajándékozás pillanata

Az a pillanat, amikor átadod az ajándékot egy jelentőségteljes momentum. A 2-es ismerősödnek különleges figyelemre és szeretete van most szüksége. Ez a legfontosabb dolog, amit kaphat ebben az évben. Éppen ezért, keress egy csendes és nyugodt, intim helyet az ajándékozáshoz.

Vissza a számokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL