DIVAT

Készülj az év legnagyobb bulijára

Szerző:
Szabó Anna
Szilveszteri buliból csak egy van az évben, se kihagyni, sem bepótolni nem lehet. Erre a különleges napra már a tervezők is „party-ruhákkal” készülnek minden évben. Lássuk a szilveszteri ruhakölteményeket!

 

Kis bálkirálynőknek

Ha szeretnéd megadni a módját a nagy napnak, akkor elegáns már-már kisestélyinek számító ruhák közül is válogathatsz. A rövid báli ruhák fazonjai ballonszoknyákkal és fodrokkal nagyon nőies és szexi választás. Bársony fényes selyem és szatén is gazdagítják ezt a kollekciót. Ennél a stílusnál a domináns színek az éjkék és a fekete. Kiegészítők lehetnek strasszokkal vagy flitterekkel díszített kistáskák.

Glamour girl

A dögös, a feltűnő, a szexi. Ez a glamour girl stílus. Fényes anyagok, élénk szín kavalkád, flitterek és strasszok, mindez nagyon nőies kivitelben. A testre simuló ruhák kiemelik a formás idomokat, de ha még vadítóbb szeretnél lenni, akkor válassz olyan ruhát, amit az átlátszó tüll betétek tesznek sejtelmessé.

Disco feeling

A disco hangulat elengedhetetlen kelléke a leggings. Ha matt felsővel kombinálod, akkor viszont a ruhád csillog, akkor a leggings lehet matt, vagy pasztellszínű. A retro feelinget bő miniszoknyákban és pöttyös ruhákban is átélheted. Kedvencünk Dolce Gabbana Marilyn Monroe fotós szoknya, és Gucci csillogó ezüst ruhája. A hatalmas napszemüvegek, és feltűnő övek alap disco stílus kiegészítők.

Díva la vida

A luxus, az elegancia, a finomság jellemzi ezt a stílust. Kasmír minták, szőrme kiegészítők, tüll szoknyák már a luxus dívák kategóriája. Különleges combig sliccelt hosszú ruhák, méteres tüll uszályok teszik látványossá a kollekciókat.

Kis kézitáskák

Ha a szilveszteri buliban igazán trendi akarsz lenni, szerezz be egy kis szőrme kézitáskát. Ez lesz a szilveszteri partik legmenőbb kiegészítője.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL