SZÓRAKOZÁS

Top 12 legszebb házaspár a sztárvilágból

Szerző:
Szabó Anna
Szinte mindig csak azon csámcsogunk, ki hol baltázta el szerelmi kapcsolatait a hírességek közül. Ezúttal boldog párokat mutatunk be, sőt receptjüket is próbáltuk megfejteni. Végül arra jutottunk, hogy recept nincs, csak az irigylésre méltó szeretet.


Rebecca Romijn & Jerry O’Connell, 2 év

Öt évvel ezelőtt találkoztak Las Vegasban. „Épp egy dokumentum-filmet forgattam, amikor Jerry felajánlotta a segítségét” – nyilatkozta Romijn az In Style-nak. A harmonikus együttműködés azóta is tart, melynek eredménye a 8 hónapos Dolly és Charlie.

 


Demi Moore & Ashton Kutcher, 4 év

Még 2003-ban mutatta be őket egymásnak egy barátjuk, és Demi sokáig úgy gondolta, nagy marhaságot csinált, hogy közel engedte magához a fiatal és sármos színész-modellt. Szeptemberben múlt négy éve, hogy összeházasodtak, szerelmük máig töretlen: boldogan élnek Demi előző házasságából született három lányával.

 

Brooke Shields & Chris Henchy, 8 év

Munkatársakként ismerkedtek meg, még 1998-ban az NBC karácsonyi összeállításában – és máig egymás legnagyobb rajongói. „Jó tudni, hogy van egy ember, akire mindig számíthatok, ha éppen elbizonytalanodnék. És mindig biztos lehetek benne, hogy őszinte véleményt mond” – nyilatkozta egy interjúban Brooke Shields.  

 

Victoria & David Beckham, 10 év

Nem is olyan régen írtuk kettőjük irigylésre méltó kapcsolatáról. A két brit szupersztrát – Posh és Beck – a legismertebb páros napjainkban az egész világon. Egymás karrierjét erősítve járják a maguk útját, mégis elsősorban szülőknek tartják magukat.

 

Tim McGraw & Faith Hill, 10 év

Az a pár, aki együtt utazik, együtt marad. Ez a mottója Tim McGraw-nak és Faith Hillnek, akik egy 1996-os közös turné alkalmával jött össze. Country szupersztárok, mégis megismerkedésük után 13 évvel is boldogan élnek három lányukkal.

 

Jada & Will Smith, 11 év

A most 41 éves Will Smith sosem gondolta volna, hogy egy nőhöz ennyire ragaszkodni fog valaha az életben, mint Jadához. Egészen 1990-ig, míg meg nem ismerte álmai nőjét. Szerinte az a titkuk, hogy mindent meg tudnak nyíltan beszélni egymással.

 

Michelle Pfeiffer & David Kelley, 15 év

A színésznő, aki hozzáment a tévéproducer Kelleyhez 15 évvel ezelőtt, csak nevetnek az egymás között megtartott rejtélyeken. Michelle Pfeiffer egy interjúban azt nyilatkozta, hogy házasságuk jó működésének az oka a mindkettőjük számára megtartott szabadság. Ugyanis nekik 20 év ismeretség is után vannak még titkaik egymás előtt, így mindig van mit felfedezniük a másikban.

 

Anette Bening & Warren Beatty, 17 év

1991-ben találkoztak, amikor Warren Beattyt az álomgyár legnagyobb és megfoghatatlan szoknyapecéreként tartották számon. „Egyszerűen szerelmesek lettünk, és valami megfoghatatlan módon”- nyilatkozta Bening. Jelenleg a színész visszavonultan él feleségével és négy gyermekével.

 

Rita & Tom Hanks, 21 év

Egy Hollywoodban készült szerelmes film olyan történelmet írt mint egy hollywoodi szerelem. Amikor először találkoztak, akkor még Tom Hanks házas volt, egészen 1987-ig. Majd A szerelem hullámhosszán című film forgatásán újra találkoztak. „Nem tudom, mikor kezdődött a szerelmünk Tommal” – nyilatkozta Wilson a Vanity Fair magazinnak. Mire a férfi egy másik újságnak adott interjújában ezt fűzte hozzá: „Amikor megtalálod a szerelmet, azt nem tudod letagadni.”

 

Kyra Sedgwick & Kevin Bacon, 21 év

Amikor családot alapítottak – még házasságon kívül – abban állapodtak meg, hogy nem dolgoznak egy időben más filmekben. „Nekünk megvannak a prioritásaink, de tudjuk, hogy mindkettőnknek fontos a munkája. Ezért fontos, hogy támogasson engem és én is őt a munkájában”- nyilatkozta Kyra Sedgwick egy interjúban.

 

Paulette & Denzel Washington, 26 év

Amikor a színész megkapta 1977-ben első tv-filmes profi szerepét, a munkával kapcsolatban egy megbeszélésre volt hivatalos Pauletta Pearsonnal. Most, 26 évnyi házasság és 4 gyerekkel később, az Oszkár-díjas színész így nyilatkozott házasságukról a People Magazinnak: „Tedd meg, amit a feleséged mond, és maradj csendben.”

 

Paul Newman & Joanne, 50 év

Ha jobban belegondolsz, hosszabb ideig éltek együtt boldogságban, mint az Olsen-ikrek jelenlegi összéletkora. Természetesen nekik is számtalanszor feltették a kérdést, mi a titkuk, például 2008-ban a Playboy Paul Newmannek, aki így felelt: „Ha van otthon steak, minek ugorjak le hamburgerért?” 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL