DIVAT

Szexis fehérneműk, összebújós estékre

Szerző:
Szabó Anna
A hideg télnek is megvannak az előnyei. Hosszasan lehet élvezni az összebújás örömét. Ha szeretnél a hálószobában is trendi és szexi lenni, akkor neked szól az alábbi összeállításunk.

 

Elő a harisnyatartóval

Itt a csábítás éjszakája, tedd felejthetetlenné! Ha valami igazán szexi ruhadarabbal szeretnéd feldobni az estét, akkor szerezz be egy vadító harisnyatartót. Egy fűzővel kombinált szettben maga lehetsz a végzet asszonya. Anyagok tekintetében még mindig a csipke, selyem páros a toplistás kombináció. A trend színei pedig a lilás, pinkes, ezüstfényű árnyalatok.

A naivság bája

A kislányos attitűd minden férfit babusgatásra csábít. Virágok, fodrok, rózsaszínes árnyalatok, kockás minták idézik a 80-as évek hippi korszakát. Egy masnis hajpánt, esetleg egy játékos tetoválás a testen, plusz élénk smink és szájfény illek ezekhez a szettekhez.

Flittery girl

Az idei trend elmaradhatatlan kellékei a kis színesen fénylő flitterek. A csillogó díszítések azonnal a fehérneműkön is megjelentek. Kiegészítőként egy aprócska miniszoknyával, vagy sokat sejtető babydollal dobhatod fel még jobban a látványt.

Retro fazonok

Hangsúlyos a magasított derékrész, mint pl. high-waist-hipster harisnyatartókkal, érdekes, kontrasztos színű szaténpántok és nagy szaténszalagok jelentik a retro stílust. A necc harisnya és a harisnyatartók, a széles pántú, fodros bugyik is 60-as és 80-as éveket idézik. Vigyázat, az óriás bugyi nem biztos, hogy mindenkinek bejön, de egy próbát megér!

Játssz a nőiességeddel

A „Modern Pin-up Girls“ tiszteletadás annak a nőnek, aki tudatosan játszik a nőiességével, szereti megmutatni magát és élvezi, hogy csábító és szexi. A kollekciót intenzív és erőteljes árnyalatok uralják, mint a fukszia pink, bíbor és éjkék, a fekete összjátékával. Szatén selyemhatással a legfinomabb chantilly csipkével kombinálva rafinált egységet alkot.

Az a csipkés kombiné…

Hát, igen. Erről a ruhadarabról, még dal is született. A férfiak oda vannak érte. Egy mélyen dekoltált, szűk csipke kombiné egy mai nő ruhatárának elengedhetetlen kelléke trend ide, vagy oda.


 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL