Tél, December, Karácsony, Meghittség, Szilveszter, Új év, Új kezdetek...

 

Karácsonyi ajánlatok

3 nap 2 éjszaka 2 fő részére
reggelivel: 34.000 Ft
3 nap 2 éjszaka 2 fő részére
félpanzióval: 42.000 Ft
4 nap 3 éjszaka 2 fő részére
reggelivel: 44.000 Ft
4 nap 3 éjszaka 2 fő részére
félpanzióval: 56.000 Ft

Az ár tartalmazza:
a belső medence, zárt parkoló és fitnesz terem, minigolf, lengőteke, ping-pong asztal ingyenes használatát, valamint 1x infraszauna, 1x jacuzzi, 1x jádeköves masszázs ágy használatát 2 fő részére. A gyerekeknek ingyenesen vehető igénybe a játszószoba, nagyobbaknak a biliárd, rex, darts, csocsó.

 

2009 Szilveszter és O-év búcsúztató
a Club Thermál Kastélyban

3 nap 2 éjszaka 2 fő részére
félpanzióval: 66.000 Ft
4 nap 3 éjszaka 2 fő részére
félpanzióval: 85.000 Ft

Az ár tartalmazza:
szilveszter napján a disznótoron való részvételt, a szilveszteri vacsorát, az éjféli koccintáshoz a pezsgőt, a tűzijátékot, valamint a zenés tánc esten (nem élő zene) való részvételt. valamint 1x infraszauna, 1x jacuzzi, 1x jádeköves masszázs ágy használatát 2 fő részére. A gyerekeknek ingyenesen vehető igénybe a játszószoba, nagyobbaknak a biliárd, rex, darts, csocsó.

Ne várj az utolsó pillanatig. Ajándékozz meglepetést, s így több időt tölthetsz barátaiddal, családoddal. Használd ki akciónkat és biztos lehetsz benne, hogy annak,a kinek szánod, boldog pillanatokat fogsz okozni!

 

Club Thermál Kastély a Te Partnered
Legyél a vendégünk!

 

CLUB THERMÁL KASTÉLY
3388 Poroszló, Kastély út 10.
e-mail: poroszlokastely@t-online.hu
telefon: 06-30/634 1582

Még több információ a Club Thermál Kastély honlapján >>

 

A szállodáról

A nyugodt környezet, a vidéki hangulatok, az érintetlen természet szépségei, a kisgyermekes családok részére is teljes biztonságot kínáló hatalmas parkunk a teljes kikapcsolódás, az aktív pihenés, a feltöltődés lehetőségét kínálják, mindezt természetesen a mai kényelmi színvonalon.

A kastély főépülete és a mellette található apartmanház összesen 88 fő befogadására alkalmas. A főépületben a földszinten és a tetőtérben összesen 28, két, illetve négyfős szoba várja látogatóinkat. Minden szobánk saját, fürdőkádas fürdőszobával rendelkezik. A szobák felszereltsége: francia ágy, két fotel-ágy, tv, hűtő, dohányzó asztal, két puff, légkondicionáló. A kastély területén négy 4-6 fős 70 m2-es apartman található, melyet elsősorban családok figyelmébe ajánlunk. Az apartmanok kétszintesek, a földszinten található az előszoba, a kádas fürdőszoba, a teljesen felszerelt, önellátásra alkalmas konyha étkezővel, a nappali kétszemélyes kinyitható kanapéval, a terasz, a tetőterében pedig franciaágyas szülői hálószoba, valamint kétágyas gyerek hálószoba helyezkedik el.

Wellness: a szállodában melegvizes medence, izmokat ellazító pezsgőfürdő, méreganyagok eltávolítását segítő infraszauna, alpha masszázs gép található. Természetesen különböző masszázsokat, illetve pakolásokat is igénybe vehetnek a kedves vendégek


Szolgáltatások és szórakozási lehetőségek: biliárd asztal, csocsó, röplabdapálya, minigolfpálya, ping-pong asztal, kisebb focipálya, gyermekhomokozó, játszótér és játszószoba, grillsütő, szalonnasütő és bográcsban való főzéshez kialakított hely, kerékpár és csónakkölcsönzés.

A kastély területén közvetlenül a park bejárata mellett, önálló épületben 200 m2-es étterem, akár 130 főt kiszolgáló konyha található, ahol helyi és tájjellegű ételeket kínálunk. A vidék mindig is nevezetes volt friss, jó minőségű mezőgazdasági termékeiről, ez a titka egészséges és bőséges fogásainknak, melyeket a környék híres boraival (egri és debrői borok) együtt kínálunk. Az étterem szolgáltatásait vendégeink önállóan is igénybe vehetik, de lehetőség nyílik a félpanziós ellátásra is.


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL