SZÓRAKOZÁS

Top 5 imádnivalóan irritáló sztár

Szerző:
Szabó Anna
A hírességeket imádjuk, de legalább annyira utáljuk is őket. Nőknél ez a kettőség amúgy is megvan alapjáraton, főként, ha szép és sikeres hírességekről van szó. Összeállítottunk egy toplistát, csemegézz kedvedre!


Gwyneth Paltrow

Annyira imádtuk: hiába volt egy filmmogul pici lánya, mégis bizonyított tehetségével, és szerény maradt továbbra is. Aztán hirtelen nagyot fordult a világ vele, oda-odamondogatott másoknak, a blogján pedig olyan kijelentéseket tesz mint, hogy „Éppen olyan dolgokat cselekszem, aminek integritása van.” vagy „Utálom azokat a giccses, értelmetlen, nagy jelentéktelen filmeket.”. Nohát nem jut mindenkinek álomszerep, van aki hiába tehetséges elkerüli a szerencse.

 

Lady Gaga

Sokakat kiráz a hideg, és félelemmel töltik el az őrült szerkókban flangáló sztárocskák. Tartsatok konzervatívnak, de nekem is elsősorban az öltözködésével van problémám, vagy még inkább azzal, hogy néha a fehérneműn kívül elfelejt mást magára aggatni. Ráadásul míg nem láttam, csak hallottam kifejezetten szimpatikus volt.

 

Angelina Jolie

Először ott volt az a hátborzongató nyelves puszi a bátyával, aztán jött a vérfiola, majd ellopta Brad Pittet. Azonban még mindig tudtuk kedvelni. Majd egyszercsak a nevéhez igazodva angyalarcát mutatta – igazi szivárvány családot alapított sok-sok örökbe fogadott és egy pár saját gyerekkel, valamint jótékonysági nagykövet lett – de valahogy mégis hihetetlen az egész. Annyira fals.

 

Victoria Beckham

Épp fánkot eszik és közben mosolyog – na ez az, ami soha nem fordulhat elő vele. (Bár pár héttel ezelőtt lefényképezték egy kosárlabdameccsen, amint kivillantotta tökéletes fogsorát és felfelé görbült közben a szája.) Pedig tényleg tökéletes csodás alak – na jó valóban túl vékony a mi ízlésünknek –, hihetetlenül jófej férj, három gyönyörű gyerek, sikeres énekes karrier énekhang nélkül, határtalan jómód. Kellhet ennél több egy korabeli nőnek?

 

Madonna

19 évesen 35 dollárral nekivágni New Yorknak: menő dolog. Kaméleonként váltogatni stílusunkat és a pop királynőjévé válni: a legmenőbb dolog. Az évtizedek során megszerzett vagyont és befolyást arra felhasználni, hogy afrikai gyerekeket szerezzünk be növelve hírnevünk dicsfényét: rohadt egy dolog.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL