SZÉPSÉG

Hajszíntrend 2009 telén

Szerző:
Szabó Anna
Miközben beszürkül minden, a hajdivat egyre színesebbé válik. Na, ne a papagáj effektusra gondolj, inkább csak mély és nőies árnyalatokra, melyek kihangsúlyozzák szépségedet.


Egyértelműen újra hódít a vörös, ez a forradalmi, szenvedélyes szín. Most bátran kipróbálhatod a szilvától a burgundiig, vagy chilis csokoládét egy kis gesztenyével megbolondítva. Kulcsfontosságú azonban a szín kiválasztásnál az arc milyensége: árnyalata, formája.



Azonban, ha rózsaszín tónusú a bőröd jobb, ha kerülöd a vörös árnyalatait. Válassz helyettük természetes színeket, idén közülük a hamuszőke és –barna a divatos. Ne feledd, ezeknek az árnyalatoknak sem kell unalmasnak lenniük, tegyél a hajadba melírcsíkokat. Vagy egyszerűen izgalmas és természetes árnyalatok közül válogass. Kövesd olyan sztárok példáját, mint Rachel Weisz, Penelope Cruz, Dita Von Teese és Dannii Minogue. A mézszín híveiből pedig Jennifer Aniston, Cameron Diaz, Diane Kruger és Kylie követendő díva.
A merészebbek idén is kiélhetik kreativitásukat és az egészen hosszútól a fiúsan rövidig – bármelyiken, a lényeg, hogy egyenes legyen – kipróbálhatja a kontrasztos színeket. Feketét már majdnem fehér szőkével, vagy ez utóbbiban sötét, színes pl. kék csíkokat.

 

Ennél a hajkreációnál a trükk a szemhéjfestékben rejlik. Egyszerűen a frissen mosott, majd harmatosra szárított hajra tegyél belőle az ujjaddal egy keveset, majd rögzítsd hajlakkal.

 

 

Ez a krémes szőke klasszikus Hitchcocki filmhősnő hangulatot áraszt, valahol félúton van Grace Kelly és Kim Novak között.

 

 

A hollófekete szín nagyon jól áll a kék és szürkészöld szeműeknek. De csak akkor nyerő, ha igazán magasfényű, jóminőségű festéket használsz. Nem keverendő azonban össze a sötétbarnával, ami egészen más színtípusoknak előnyös.

 

 

A klasszikus bubi kortárs sötétlilában, pirosas fénnyel. Ez a frizura azonban mind színe és vágása miatt különleges ápolást igényel, vagyis a megfelelő színvédők és formázók használatát.



 


Az élénk, lángvörös hajzuhatag tökéletes ellenszere a jéghideg télnek. Ez a szín vadítóan illik a hűvös és meleg tónusú bőrrel születettekhez egyaránt. A lényeg a szemen van, ehhez válaszd ki a megfelelő árnyalatot. Kifejezetten ajánlott mogyoróbarna, zöld és középbarna szeműeknek.



 

Adj finom, meleg árnyalatú szőke tincseket egyszerű barna hajzuhataghoz – egyszerűen mesés lesz. Hatására a haj sokkal dúsabb lesz, a megjelenés pedig hatványozottan érzéki.

 

Te is szeretnél hosszú és dús hajkölteményt?

Te is elégedetlen vagy a hajaddal? Rövid, vékonyszálú, silány, és nem nő rendesen? Keresd fel a Gyémánt Hajklinikát, ahol magasan képzett szakemberek lesznek a segítségedre! Néhány óra alatt Neked is megvalósulhat az álmod!

GYÉMÁNT HAJKLINIKA

1035. Budapest, Raktár u. 4.

 Telefon: 06-20/ 416-2704

 

{ADVENT2009}
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL