SZÁMMISZTIKA

Mit mond rólad a mobilszámod?

Szerző:
Szabó Anna
Talán nem is gondolnád, de egy kapott, vagy akár saját magad által választott telefonszám is érdekes információkkal szolgálhat rólad. Miért? Mert nem véletlenül került hozzád az a bizonyos szám. Csak add össze a számjegyeket, meg fogsz lepődni!

 

Valószínűleg felmerült benned a kérdés, hogy mi köze lehet a telefonszámodnak a személyiségedhez. Gondold csak végig: ez egy olyan szám, amin Te, és kizárólag csakis te vagy elérhető. Tehát, ha valaki kommunikálni szeretne veled, akkor a mobilszámod segítségével (ami a személyes kommunikációs kódod) tudja megtenni. A telefonszámod pedig egy bizonyos rezgéssel rendelkezik, mint minden szám, amely körülvesz téged. Szóval, jobb, ha felkészülsz rá, a mobilszámod bizony nem véletlenül annyi, amennyi. Ez egy nagyon is személyes szám, ami évekig veled marad. Érdekes, hogy általában, ha új telefont vesz valaki, és másik számot kell választania, akkor általában egy ugyanolyan rezgésű telefonszámot választ ösztönösen, mint amilyen az előző volt. Ha pedig csere esetén más összegű szám kerül hozzád, mint az előző, akkor azt jelenti, hogy bizonyos dolgokban megváltoztál, fejlődtél.

Így számold ki

1. lépés
Írd fel egy lapra a mobilszámodat: 06-20- 2334-659

2. lépés
Ezután pedig add össze a számjegyeket egyesével.
0+6+2+0+2+3+3+4+6+5+9=40
Az eredmény: 40

3. lépés
Minden bizonnyal kétjegyű számot fogsz kapni, amit tovább kell egyszerűsíteni úgy, hogy egyjegyű legyen. Add össze a két számjegyet, amíg egyjegyű végeredményt nem kapsz.
4+0=4

A mobilszám rezgésszáma: 4-es

Kattints a saját rezgésszámodra!

 

    

   

 

 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL