DIVAT

Ezen a télen minden csillog

Szerző:
Szabó Anna
A tervezőket idén megihlette a tél: a tükörsima jég, melyen megtörik a fény, és az ezüstösen csillogó hópelyhek adták a glamour trend alapötletét. Fényes, metálos jellegű anyagokkal, csillámló flitterekkel, és megannyi csillogó dísszel vannak tele a kifutók.

 

Ezüstfény

Az ezüstös csillogás minden mennyiségben ellepte a kifutókat. Mindenféle fazont láthatunk, melyeken visszaköszön a fényes, ezüstös csillogás. Akár tetőtől talpig is ezüstbe öltözhetsz, de a feketével kombinálva még jobban kiemelheted a ruhádon vibráló fényeket, és erősítheted a kontrasztot. Akris ezüstös mini ruháját például egy matt fekete harisnyával kombinálta.

Flitterrel nyakon öntve

A díszítőelemeket tekintve a flitter vált uralkodóvá. A sok kis csillogó flitter színjátszó hatása miatt lett közkedvelt. Bármilyen anyagon jól mutatnak, az ötleteknek se szeri, se száma. Egészen az extrémebb hatást keltő, teljes egészében flitterrel borított ruháktól kezdve, a finomabb megoldásokig minden belefér. A lényeg, hogy legalább egy ruhadarabodon ott legyenek a kis apró csillámló flitterek.

Az Éj királynője

A nagy bulik, mega-partik és nagyszabású ünnepségek ideje a december. Az alkalmi viseletben is csilloghatsz. A kisestélyik tervezésénél is megjelentek a fényes anyagok, mint a selyem és a szatén. A báli ruháknál is a fényvisszaverő hatás volt a cél. Akár a Hold fénye esik a ruhádra, akár egy több száz égőből álló csillár alatt állsz egy pazar rendezvényen, egy csillogó ruhában, biztos nem maradsz észrevétlen.



Különleges anyagok

A különleges anyagok a hétköznapi viseletben is megmutatkoznak. A fények és a csillogás mindenféle ruhadarabon megjelenik, legyen az egy kabát, egy blúz, vagy egy sál. A fénylő, metál jelleg például a leggingseket is elérte. Egy szóval, ne feledd: ezen a télen minden csillog.


 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL