SZÓRAKOZÁS

A Beckham-házaspár Titka

Szerző:
Szabó Anna
Lehet őket szeretni vagy utálni, egy biztos: nincs olyan ember, aki ne ismerné a nevüket, sőt, stílusdiktátori szerepüket. Napjaink meghatározó alakjává váltak, azt, hogy hogyan tőlünk megtudhatod!


Bármily hihetetlen, mikor randizni kezdtek még korántsem arról szólt a fáma, hogy Victoria David hírnevébe kapaszkodva akar boldogulni az életben. Ellenkezőleg, akkoriban inkább arról szóltak a hírek, hogy a feltörekvő futballista tehetség a világhírű – éppen a csúcson lévő – Spice Girls egyik tagjának csapja a szelet, és a mázlista fiatalember érzései viszonzásra találtak. Azóta egy évtized is eltelt, de ők még mindig tartogatnak nekünk meglepetéseket! De még mindig kéz a kézben…*

1998
Végtelen szerelem

Az eljegyzési közleményükhöz mellékelt kép. Posh Spice mikrominiben és David, aki ekkor még nem rajongott annyira a divatért, de a hajápolókért már igen.

1998
Szarong volt a mindenük

Alig pár hónap alatt már David is igazi divatdiktátorrá vált, aki némi gúnnyal provokálta szarongjával a labdarúgás intézményét. A nők elájultak tőle.

1999
Motoros szerkóban

A házaspárról ez a kép egy Versace bemutatón készült – állítólag innen datálható a jó kapcsolat a divatcéggel. Ugyanaz a bőrszerelés női és férfi változatban. Az üzenet: őrülten szeretjük egymást!

2005
Kipp, kopp

Egy étteremből távozva kapták lencsevégre őket London utcáin. Hát igen, a szerelem és a cipősarkak néha ellentétesen változnak: van, akinél laposodik van, akinél magasodik.

2005
Élet a strandon

Újból kisimultan és boldogan St Tropez-ban a strandon. Bár ők is tudják, hogy napozás közben a gyémánt óra, napszemüveg… kérgesítik a bőrt, de nem ijedtek meg. Itt is bátran fitogtatták mutatós kiegészítőiket.

2006
Esküvői szépségek

Tom Cruise és Katie Holmes esküvőjén Olaszországban. Elegáns, luxustervezői-felszerelésben érkeztek globális szupersztár mivoltukat hirdetve.

Szexi kis feketében

David és Victoria, a férj 32. születésnapját megünneplendő épp a londoni Cipriani étterembe tartottak. Victoriánál ekkor már egyértelműen a lehető legelegánsabb darabok jöhettek csak szóba, de David esetében is kibontakozóban látszott, hisz ez a háromrészes együttes jelzésértékű.

2008
A tökéletes találkozás

A pár a Met Ball Costume Institute Gala partiján 2008-ban. Mindketten Armaniban, ami nem meglepő, ha belegondolunk, hogy ekkor már a tervező fehérneműinek reklámarcai voltak.

2008
Kaliforniáról álmodtak

Egy neves tinédzser díjátadón Los Angelesben. Hamar ráéreztek a Nyugati partvidék életmódjára miközben napos színekre váltották utcai ruháikat.

2009
Fashionisták

A Vogue egyik partiján Milánóban. Miközben saját ruháit hordta, Victoria Beckham sokak meglepetésére lelkesen fogadott divattervező lett. Davidet pedig nemrégiben a világ legdivatosabb emberei közé választották.



*Mielőtt bárki rosszat sejtene, leszögeznénk: mi alapvetően igenis rajongunk a sztárházaspárért, és még vállaljuk is! A szerk.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL