SZÓRAKOZÁS

Jelmezes hírességek és gyerekeik

Szerző:
Szabó Anna
A szülői feladatok mindenkit köteleznek. Nincs ez másként a sztáranyukáknál és sztárapukáknál sem. Ha másért nem már csak a móka kedvéért is követik gyermekeik példáját és beöltöznek ők is valamilyen maskarába.

 


Jennifer Garner

A színésznőt nem akadályozta meg terhessége abban, hogy első gyermekét Violetet elvigye a New Yorkba egy gyermekkönyv-sorozat bemutatójára. Sőt, még a főszereplők – Fred és Ted – ruháira is akadt gondja.




Calista Flockhart
és
Harrison Ford

A pár nem bízott semmit a véletlenre Halloweenkor sem: gyermekeik mellett ott feszítettek cukorborsónak és hippinek beöltözve.




Marcia Cross

Lopd el Marcia Crossnak, aki a való életben is igazi született feleségként viselkedik: ha nem tudod, milyen maskarát adj a gyerekeidre, dobj rájuk egy köpenyt, mintha varázslók lennének – a többi már valóban gyerekjáték.




Tori Spelling

A Spelling-McDermott klán kész családi ügyet kreált egy farsangi bálra teljesen összeillő viseleteikkel.




Denise Richards

Az egyedülálló sztármami és valóságshow csillag gyönyörű kislányaival. Egyikük a Szépség és a Szörnyeteg Sam Belle-jének ruháját, míg a másikuk mazsorettnek öltözött.


 


Julianne Moore

A színésznő férjével és gyerekeivel. Kislánya Wonder Woman szuperhősnek, míg kisfia törpének öltözött be. Julianne Moore beérte néhány ördögszarvval.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL