DIVAT

Hogyan viseld a leggingseket?

Szerző:
Szabó Anna
Mivel a leggingsek még mindig főszereplői a divatnak, nem árt tisztában lenni azzal, hogy mivel és hogyan kell hordani. Minden stílushoz passzol, úgyhogy biztos te is megtalálod a számodra megfelelő összeállítást.

 

A leggingsek vagy más néven cicanadrágok még mindig stabilan tartják a pozíciójukat. Szép karrier az övéké, hiszen egyszerű jégeralsóból váltak edzőtermi formaruhává, majd pedig egyik napról a másikra a nadrágok legnagyobb konkurenciái lettek.

Urban cool

Legyél lezser, de maradj nőies. Az olyan cool. Vedd elő a bokacsizmádat, vagányabbak bakancsot, és szerezz be egy könnyű kötős kabátot. Egy farmer mini, és virágos szoknya alatt is jól mutat bármilyen színes leggings, bakancs helyett azonban térdcsizmát válassz. Bő ing fölé pedig mellényt vegyél fel és kész is a cowgirl szerelésed.

Romantikusan

Ha randira mész jó, ha beveted a nőiesebb énedet. Elő a magas sarkúval és a virágos szoknyákkal. A legújabb leggingsedben egy kötött kardigánnal vagy blézerrel csinosan fogsz mutatni. Tunikával variálva vagy egy metálfényű leggingsel pedig egy kicsit dögösebb, szexibb az összkép.

Bulik és partik

Na és persze bulikra és partikra is megjelenhetsz benne. A fekete leggingsek elegánsabb partikhoz remekül passzolnak, - mondjuk egy csillogó tunika alatt,- bulizáshoz inkább válassz feltűnőbb élénkszínű, mintás vagy fényesen csillogó metál leggingset.

Casual

A leggingset hordhatod balerina topánkával, sportcipővel, vagy akár csizmával is. A casual stílus a hétköznapi viseletet jelenti. Iskolába, munkahelyre, vagy barátnőkkel való találkozáshoz lett kitalálva. Ha az idei trendet követed és kötött ruhával viseled, akkor ahhoz térdcsizma mutat jól. Kis szoknyát bokacsizmával is hordhatsz. A klasszikus szabású fekete kabát is nagyon divatos idén, balerinával jó az összhatás.

 

{ADVENT2009}
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL