SZÓRAKOZÁS

Sokkoló sztárplasztikák

Szerző:
Szabó Anna
Még mindig nem tudunk napirendre térni afelett, hogy néhányan miért plasztikáztatják magukat. Különösen azoknál, akik a színészi pályát választották, mert még a mimikájuktól is elbúcsúzhatnak.


Lara Flynn Boyle 

A színésznőt ma már csak drámai fogyásáról és elbaltázott plasztikai műtétéről ismerik – és sokan Jack Nicholsont okolják érte. De ez csak a saját döntése volt. A másik képen, mint tökéletes szépségű Twin Peaks ikon láthatod.

 

La Toya Jackson 

Ki hinné, hogy a rémesen eltorzult arc és a csokoládé bőrű démon a képeken egy és ugyanaz a személy. Pedig elhiheted.

 

Meg Ryan 

Édes kis manóarcáért rengetegen imádták, ráadásul a buta kis szöszi bélyeget sem kellett sokáig magán viselnie. Hihetetlenül sok szerepben bizonyította tehetségét, színészi kifejezőerejét. A válása utáni plasztikák nemcsak magánéletét tették tönkre, de azóta az újabb szerepajánlatok sem találják meg.

 

Nikki Cox 

A Las Vegas és a California Dreams sztárja még csak alig 30 éves, de több szappanoperában szerepelt már, hisz karrierjét alig 20 évesen kezdte. Érthetetlen mi okból feküdt a kés alá, hisz úgy volt tökéletes, ahogy volt.

 

Pamela Anderson 

A kivetetem-betetetem lány – rossz az, aki rosszra gondol – Pam, itt még és már lufijaival. Baywatch-lányként pedig a maga tökéletes valójában.

 

Donatella Versace 

A divattervező a mára klasszikussá vált kacsaszájjal, és fura tekintettel napjainkban.
Évtizedekkel ezelőtt természet adta telt ajkakkal és igéző tekintettel.

 

Courtney Love 

Itt már szegény Courtney túl volt jónéhány pohár italon és plasztikán. Egy korábbi képen (1997-ben) – éppen jó passzban – kisimultan, kidolgozott felsőtesttel…

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL