SZÓRAKOZÁS

Top 7 hollywoodi rosszfiú

Szerző:
Szabó Anna
Legutóbb a feltörekvő, ifjú férfi színészeket mutattuk be nektek, a legígéretesebb tehetségeket, ezúttal viszont azok a pasik vannak a hírességek közül soron, akik inkább botrányaikról (voltak) híresek.


 

Russel Crowe

Az ausztrál színésznek olyannyira heves a vérmérséklete, hogy robbanóanyagnak is fel lehetne használni. Rendszeresen hallunk dulakodásairól és kirohanásairól. A leginkább figyelemre méltó cselekedete az volt, amikor egy szállodai alkalmazott fejéhez vágott egy telefont, amikor az nem segített neki tárcsázni. Néha eltöprenghetne azon, hogy a börtönből vajon mennyit telefonálhat majd, ha így folytatja.

 

 

Colin Farrell

Ez az összenőtt szemöldökű ír mindig elszórakoztat minket a függőségeiről szóló hírekkel és szexbotrányaival. Amíg ilyen feltűnően rosszul viselkedik – bárhol is legyen dolga Hollywoodon belül – mindig is bérelt helye lesz a bulvárlapokban.



 

Kanye West

Emlékezetes esetekben ő is bővelkedik. Például, amikor az MTV Music Awardson botrányba fulladt egy díjátadása, vagy amikor a Katrina hurrikán áldozatainak koncerteztek és elfelejtette a szöveget. De lehetséges, hogy a Lady Gagával tervezett körút lemondása is csak a rosszfiú-image része? A lesifotósok is rettegnek tőle, hiszen attól sem retten vissza, hogy a nyílt színen ellássa a baját néhány pimasz fényképésznek, ha számára a kelleténél közelebb merészkedtek.

 

 

Pete Doherty

Hírhedt kapcsolata Kate Moss, szupermodellel igazán sokat lendített karrierjén, és gyógyszerfüggőségén is. A brit rockert különféle gyógyszerek birtoklása és lopás miatt vádolják. Többször is próbált megálljt parancsolni gyógyszer és alkohol függőségének, de mindhiába. A legutóbbi hírek szerint most éppen a vallásból merít erőt, úgy hogy talán még számára is van remény a gyógyulásra.

 

 

Jude Law

A szintén brit szép- és rosszfiú minden nő szívét megdobogtatja. De a hölgyek szívein kívül a paparazzik fényképezőgépét is előszeretettel töri össze. Nem is olyan régen megtámadott egy fényképészt, amiért letartóztatták (az előzetesnél tovább nem jutott).

 

 

Johnny Depp

Bár már lenyugodott, de Johnny Depp évtizedeken keresztül a rosszfiú mintaképe volt. Ezt a szerepet 13 tetoválással, anyagozással, szálloda szétveréssel érte el. Mára kétgyermekes minta családapa, szóval minden, de nem rosszfiú, ráadásul még a dohányzással is felhagyott.

 

 

Shia LaBeouf

Bár a partikat elkerüli és megtartja magának a saját életét, azt gondolhatnánk, nyugis, mégis többször letartóztatták már. De ennek ellenére a bíróságon mindig elfelejtett megjelenni, a végén még letartóztatási parancsot is kiadtak ellene.



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL