Szekeres Adrien büszke új játékszenvedélyére...



Játssz velünk és nyerd meg Szekeres Adrien új albumát!
Tovább a kérdőívhez! >>

 

Nem lenne egyszerű összeszámolni, hány jegyespár választotta esküvőjére a szinte balladai magasságokba emelkedő slágert. Hát még ha azokat a szerelmeseket is hozzászámoljuk, akik csak „úgy” közös saját nótájukként jegyzik ezt a dalt. Meg természetesen azokat a zenerajongókat, akik csak úgy egyszerűen szeretik. Az Olyan, mint Te című dalról van szó, amelyet immár két esztendővel ezelőtt ismerhettünk meg Szekeres Adrien azonos című albumán. A platinalemez sikere és a legtöbbet játszott rádiós sláger, számtalan felkérés és fellépés után Adrientől szépszámú rajongótábora már türelmetlenül várja egy ideje az új stúdióalbumot. A művésznő természetesen az elmúlt évet sem töltötte tétlenül, hiszen amellett, hogy a popszakmában szinte egyedülálló módon példás családi életet él zeneszerző-producer férjével, Kiss Gáborral és két kislányukkal, tavaly egy gyönyörűségesen szép, ünnepi hangulatú karácsonyi albummal örvendeztette meg rajongóit és toborzott magának minden bizonnyal újabbakat is. Ráadásul 2008-at egy egészen speciális, templomokban szervezett adventi koncertturnéval zárta, amelynek most 2009 decemberében bővített ismétlésére készül.

De addig is végre itt a várva várt új Szekeres Adrien-lemez! A magyar poppiac utóbbi évek egyik legzajosabb és legmegérdemeltebb sikere arra ösztönzi Adrient, hogy még magasabbra tegye a lécet, még színvonalasabb, igényesebb, átgondoltabb saját dalokkal jelentkezzen. A dalokat ezúttal is az úriember jegyzi, aki feltehetőleg a legtöbbet tudja Adrien érzéseiről, gondolatairól, aki 11 éve társa jóban-rosszban, férje, Kiss Gábor. A szövegek szintén hűen tükrözik Adrien gondolatait, érzelmeit, hiszen nemcsak egyedi és varázslatos énekhangja predesztinálja őt a magyar énekesnők képzeletbeli trónjának tetejére, hanem érzékeny személyisége, előadóművészi képességei. Dalaiban ezért különösen fontos a zene és a szöveg tökéletes összhangja. Az albumon az Adrient igazán jellemző lírai dalok mellett természetesen dinamikusabb szerzemények is szerepelnek majd. A dalokban közreműködik egy 30 tagú kórus, a Jazz and More énekegyüttes, és duett nélkül sem maradunk. A partner ezúttal egy olyan fiatalember, akinek tehetségére Adrien figyelt fel, akinek mostantól menedzseri szerepkörben az útját is egyengetni szeretné majd, s akiről a jövőben még nagyon sokat fogunk hallani. Ő Nikolas, s hogy mit tud, az hamarosan kiderül.

Szekeres Adrien Csak játék… c. lemeze, az mTon Kiadó gondozásában november 6-án kerül a közönség elé, s az üzletekbe, s minden bizonnyal az idei őszi-téli szezon kiemelkedő sikere lesz majd. S hogy melyik lesz az új Olyan, mint Te? Az Ölelj át! c. slágergyanús dal? Vagy az Érzés a semmiből? Esetleg a Mi kell a nőnek? Talán a Szálljon, szálljon? A szavazatokat minden Szekeres Adrien-rajongótól várjuk majd az info@szekeresadrien.hu email-címre. Eredményhirdetés 2010-ben! Addig pedig mindenkinek kellemes lemezhallgatást kívánunk!


Adrien számokban:

- 5 hét – ennyi kellett az aranylemezhez az Olyan mint Te albumnál
- 17 000 példánnyal platinalemez - itt tart most az album (kiemelkedő eredmény a mai lemezpiacon)
- 2 000 000 letöltés a youtube-on – az Olyan, mint Te c. dallal
- 1 hónapos kampánnyal teltházas Aréna-koncert
- 4 hét, 6000 eladott példány a karácsonyi lemezből (szezonális lemeznél kiugró eredmény)
- 6 helyszín, 4500 fizető néző – Adventi Turné 2008.
- 20 tervezett helyszín – 15-17 000 néző – Tervezett Adventi Turné




SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL