SZÓRAKOZÁS

Hollywood ifjú szexis Titánjai

Szerző:
Szabó Anna
Ha már unod Brad Pittet vagy George Clooney arcát, de imádod a sármos pasikat, akkor összeállításunk tetszeni fog! Összeállításunkban megismerheted a legígéretesebb ifjú filmsztár-jelölteket.


 


Milo Ventimiglia

Születési éve: 1977
Innen ismerheted: Gamer - Játék a végsőkig, Pathology, Hősök, Rocky, Hóhányók, Szívek szállodája, Rocky Balboa…

Igazán multikulturális fiatalember, aki különleges vonásait ír, angol, skót, francia, olasz, cseroki indián felmenőitől örökölte. Első nagy dobása a Szívek szállodája című romantikus filmsorozatban volt, amikor is a vagány rosszfiú szerepét játszhatta el – akibe természetesen beleszeretett a főszereplő ártatlan jókislány… Azóta nagyot dobott többek között a Hősökben és a Boncasztal című krimi thrillerben.




Josh Duhamel

Születési éve: 1972
Innen ismerheted: Las Vegas, Transformers, Dorian Gray arcképe, Nyerj egy randit Tad Hamiltonnal!...

Képeit elnézve teljesen érthető, hogy 1997-ben megválasztották Az év férfi modelljének. A lányok már fiatal korában elkényeztették, három kishúga mellett valószínűleg mélyebb betekintést nyert a női lélek rejtelmeibe.




Matt Czuchry

Születési éve: 1977
Innen ismerheted: Will és a haverok; Veronica Mars, Hack és Szívek szállodája című sorozatok…

Történelem és politikatudományból diplomázott, de már az egyetemen elkezdett a színészettel foglalkozni, éppen egyik tanára bátorítására vette fel a drámaszakot. Alig 8 éve színészkedik, de legalább egy évben egy szerep mindig megtalálja.




Taylor Lautner

Születési éve: 1992
Innen ismerheted: Alkonyat, Scooby-Doo?, Charlie Brown, Cápasrác és Lávalány…

6 évesen kezdett karatézni, majd 11 évesen már fekete öves lett. Bár tehetsége megkérdőjelezhetetlen volt ebben a sportágban, 7 évesen elkezdett meghallgatásokra járni. Több alkalmi szerep után a Cápasrác és Lávalány kalandjai című film hozta meg az áttörést számára.





Jared Padalecki

Születési éve: 1982
Innen ismerheted: Szívek szállodája, Viasztestek, Odaát…

Fiatal kora ellenére az egyik legígéretesebb tehetség. 12 évesen kezdett el színészkedni, öt évre rá pedig megnyerte a FOX tévécsatorna egyik díját. A sorozatfüggők rendszeresen találkozhatnak vele, és remélhetőleg nemsokára jó nevű rendezők filmjeiben is feltűnik…





Robert Pattinson

Születési éve: 1986
Innen ismerheted: Hiúság vására, A gyűrű átka, Harry Potter és a Tűz Serlege, Alkonyat…

Robert Thomas Pattinson egy autókereskedő apa és egy modellügynök anya harmadik gyermekeként látta meg a napvilágot. Zenészként is nagy tehetségnek tartják, például az Alkonyatban két saját szerzeményét is hallhatod.





Bradley Cooper

Születési éve: 1975
Innen ismerheted: Másnaposok, Igenember, Nem kellesz eléggé, Ünneprontók ünnepe, Kés/alatt, Alias, Szex és New York…

Nagy David Lynch rajongó, aki első diplomája megszerzése után, New Yorkban rögtön beiratkozott drámaiskolába. Első televíziós szerepe a kultsorozat, Szex és New Yorkhoz kötődik. Ezután úgy megsokszorozódtak felkérései, hogy a diplomaosztóján sem tudott megjelenni épp egy film forgatása miatt.




Shia LaBeouf

Születési éve: 1986
Innen ismerheted: Transformers, Sasszem, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága; Constantine, a démonvadász; Charlie angyalai – Teljes gázzal…

Már fiatalon stand-up comedyvel kezdett, majd amikor meglátta egyik barátját a tévében szerepelni, elhatározta, hogy nem marad el tőle… Másnap már az ügynökségeknél kilincseltek, majd pár hónap után elkezdte forgatni az Even Stevens című Disney-sorozatot. Ebben nyújtott alakításáért Daytime Emmy-díjat kapott.



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL