SZÉPSÉG

Vigyázat! Árulkodik a hajad

Szerző:
Szabó Anna
A hajad mindent kipletykál rólad a hátad mögött. Miket mond? Hogyan érd el, hogy a valóságot mutassa? Megosztjuk veled a titkainkat, amikkel csúcs frizurákat alkothatsz magadnak.

 

 


1. Hosszú, leomló haj

Mit mesél: viselője szexi, ultranőies, csinos.

Ki tette híressé: Farrah Fawcett a ’70-es években

Akik napjainkban hordják: Sara Jessica Parker, Gisele Bündchen 

Szinte mindenki nézhet ki úgy – legalábbis, ami a hajkölteményét illeti – mint Farrah Fawcett. Ráadásul az egyik legolcsóbban előállítható frizura. Ráadásul vékonyít is, segítségével optikailag megszabadulhatsz 2-3 kilogrammtól. Talán csak az aprótermetű, vékony arcú és szemű lányoknak előnytelen, mert ők szabályosan belemerülnek lefolyó hajfürtjeikbe.


 

 


2. Hosszú, egyenes haj

Mit mesél: viselője érzéki, flörtölős, nem szeret túl sokat vesződni a hajával.

Ki tette híressé: Jennifer Aniston, aki a Rachel-frizurát szabályosan megutálta a Jóbarátok után. Haja mindig egészségesnek és tökéletesen tervezettnek tűnik, de ezzel szemben – saját bevallása szerint – nem szeret profi eszközöket használ, csak hagyja, hogy megszáradjon a haja a maga természetes formájában.

Akik napjainkban hordják: Camryn Manheim, Blake Lively 

A hosszú, egyenes haj szinte mindenkinek jól áll, aki szexisnek akarja érezni magát, de nem akar sokat bíbelődni a hajával. A magas és fiatal nőknek a legelőnyösebb, viszont ez sem áll jól az alacsonyabb termetűeknek. Mivel őket összenyomja ez a frizura, elrejti a vállaikat, a kulcscsontjaikat, végezetül még kisebbnek tűnnek majd.

 

 


3. Bubi frizura

Mit mesél: hatalmat, eleganciát, erőt és egyszerűséget sugároz.

Ki tette híressé: a bubi újranépszerűsítőjének posztjáért Katie Holmes és Victoria Beckham vetekszik. Mi most inkább Katiet emelnénk ki, aki ezzel a frizurával végre igazán felnőttnek nézett ki, és míg foglalkozott vele jól is állt neki.

Akik napjainkban hordják: Dorothy Hamill, Eva Longoria Parker 

Bár rengetegen hordják, keveseknek áll jól. Kifejezetten előnyös a nagy szemű, keskeny orrú nőknek, és a szívalakú arccal születetteknek. Viszont messziről kerüljék el azok, akiknek széles az állkapcsuk, hiszen az arc alsó felét nagyon kiemeli, és még hangsúlyosabbá válik tőle az áll és az ajkak.

 

 


4. Rövid bubi

Mit mesél: magabiztos, sikkes, szexi, divatos

Ki tette híressé: Anna Wintour a Vogue befolyásos szerkesztője indította el a stíluslavinát, amit egyre többen követnek... Számára ideális ez a választás, hiszen mindig a professzionalizmust és a hatalmat kell sugalmaznia.

Akik napjainkban hordják: Victoria Beckham, Mary J Blige, Ana May Wong 

Azoknak áll a legjobban – hasonlóan a klasszikus bubihoz – akiknek gyönyörű az állvonaluk. Éppen ezért vált szinte szimbólumává ennek a frizurának Victoria Beckham: kiemelte gyönyörű, hosszú nyakát. Kifejezetten előnytelen a kerekarcúaknak, mert még gömbölyűbb vonalakat eredményez.

  

 


5. Lófarok

Mit mesél: kreatív, egyenes, magabiztos, erőteljes és nem ismer lehetetlent viselője.

Ki tette híressé: Beyonce, akik szívesen rázza meg hosszú copfját akár a vörös szőnyegen is. Attól függően, hol helyezkedik el a haj a fejen összefogva lesz szigorú, játékos vagy semleges.

Akik napjainkban hordják: Jessica Alba, Portia de Rossi 

Leginkább a 20-40 év közötti korosztálynak áll jól. Természetesen a szép bőr és karakteres szemek is kellenek hozzá, hiszen ezeket nagyon kiemeli. Viszont, ha nem érzed magad elég határozottnak, vagy akad néhány szépséghiba arcodon, akkor kerüld a copf viselését.

 

 


6. Frufru

Mit mesél: erős személyiség fiatalos lendülettel, ráadásul játékos és pimasz.

Ki tette híressé: legutóbb Reese Witherspoon, akiből csak úgy sugárzik az erő és a nőiesség szerencsés egyvelege.

Akik napjainkban hordják: Nicole Richie, Marlo Thomas, Goldie Hawn 

Ha nem alacsony a homlokod, akkor nyugodtan hordjad, ha pedig kifejezetten magas, akkor ajánlott számodra ez a frizura. Szép keretet ad az arcodnak, és drámai pillantást érhetsz el vele, anélkül, hogy a hajad hosszából hátul le kelljen vágnod. Mivel ez a frizura lerövidíti az arcot, a szögletes arcformához sem előnyös.

 

 

7. Rövid, tépett

Mit mesél: magabiztos, dögös, merész

Ki tette híressé: Halle Berry, akinek gyönyörű pofiját azóta sem emelte ki hajkreálmány jobban.

Akik napjainkban hordják: Annie Lennox, Sharon Stone, Jamie Lee Curtis

Legelőnyösebb frizura ez az alacsony nőies nőknek. Hiszen míg a filigrán alkatúak arcára vonzza a tekintetet, addig a magasabbakat kifejezetten férfiassá teheti.

Sőt, ennél a frizuránál az sem jópont, ha nem szeretsz reggelente sminkelni, mivel bőrödnek mindig tökéletesen kell festenie.


 

Te is szeretnél hosszú és dús hajkölteményt?

Te is elégedetlen vagy a hajaddal? Rövid, vékonyszálú, silány, és nem nő rendesen? Keresd fel a Gyémánt Hajklinikát, ahol magasan képzett szakemberek lesznek a segítségedre! Néhány óra alatt Neked is megvalósulhat az álmod!

GYÉMÁNT HAJKLINIKA

1035. Budapest, Raktár u. 4.

 Telefon: 06-20/ 416-2704

 

{ADVENT2009}
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL