SZÓRAKOZÁS

Elkészült Zséda legújabb videoklipje a nőket érő erőszak ellen

Szerző:
Szabó Anna
Zséda és az AVON 2008 óta közösen küzd a nőket érő erőszak ellen. Ez a probléma hazánkban is rendkívül súlyos, és nők százezreit érinti. Döbbenetes tény, hogy szinte minden hétre jut egy halálos áldozat. Zséda erről a problémáról énekel legújabb, Ajtók mögött c. videoklipjében.


Zséda fontos szerepet vállal az AVON nők elleni erőszak kampányában, és együtt segítenek a nők elleni erőszak leküzdésében. Zséda Ajtók mögött című dala és az ebből készült videoklip azért született, hogy felhívja a figyelmet: nem mehetünk el szó nélkül az erőszak mellett. Fontos, hogy minél több nő és férfi tisztában legyen vele: az erőszak nem megfelelő módja a konfliktusok kezelésének.

Az AVON több mint 120 éve a nők elkötelezett támogatója. A vállalat hisz abban, hogy a nők képesek megváltoztatni a világot, és ebben folyamatosan támogatja őket. Világszerte figyelemfelhívó kampányokkal, rendezvényekkel és adománygyűjtő termékek értékesítésével küzd a nők sérelmére elkövetett erőszak ellen. Számos civil szervezettel működnek együtt, hazánkban fő partnereik az Unifem és a NANE Egyesület.

Az AVON világszerte kapható adománygyűjtő termékei a végtelen jellel a reményt és az egységet jelképezik, a nők végtelen lehetőségeit szimbolizálják. Az adománygyűjtő termékek célja, hogy felhívják a figyelmet: beszélnünk kell a nők elleni erőszakról szerte a világon. Az AVON bízik benne, hogy minél többen állnak majd kezdeményezésük mellé, és viselik a karkötőt és a nyakláncot a nők biztonságáért. A karkötő és a nyaklánc eladásából származó haszonból a nők elleni erőszak leküzdését támogatja. A karkötő és a nyaklánc ára: 600 Ft.



A kliphez egy külön microsite készült, ahol várják a hozzászólásokat, és mindenkit arra buzdítanak, hogy küldje körbe a dalt minél több ismerősének.

Mondjunk NEM-et együtt az erőszakra!

A klipet idekattinva megtekintheted, tovább »

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL