DIVAT

Milyen színeket hoz a tél

Szerző:
Szabó Anna
Hűvös tél, hűvös színek? Van benne valami, de azért nem ennyire zord a kilátás. Vannak igazán élénk és érdekes újdonságok is a palettán. Ne feledd, ez a szezon az inspirációkról szól. Merd felvállalni magad!

 

Indigó

Ruhák, kabátok, nadrágok: mindenhol ott az indigó ebben a szezonban, ami valójában egy kékes-lila árnyalat. A kifutón csak úgy vibrálnak az intenzív és élénk kékek. Carolina Herrera a lilával kombinálta kék szettjét, ami az idei őszi-téli szezon második vezető színe. A csillogó leggings az egyenes szabású blézerrel maga a tökéletes összeállítás. Louis Vuitton pedig a feketét vette elő, mint kiegészítő szín. Jó választás, remekül passzolnak egymáshoz. Az indigó élénkségét még jobban kiemeli a fekete.

Nyár a télben

A divat diktátorai egyöntetűen úgy határoztak, hogy hoznak egy kis nyarat a télbe a viola kollekcióikkal. Az élénk fukszia, a romantikusba hajló mályva, és a tintás jellegű lilák a tél igazi nyertesei. A violaszíneket hordhatod magukban is, de ha variálni szeretnéd, akkor sötét színeket válassz hozzájuk, hogy a kontraszt feltűnőbb legyen. Christian Dior például egy fekete bársony sállal dobta fel lila kosztümjét, Alberta Ferretti egy flitteres fekete garbóval tette elegánssá a megjelenést, Gucci és Marni szintén fekete kiegészítőkkel variálta kollekciója viola darabjait.

A korallzátonyok ihlették

Úgy tűnik, idén nagyon marasztalni szeretnék a nyarat a tervezők. Jó néhányan tették le a voksukat az élénk azúrkék és a korallzátonyokat idéző zöldeskék türkiz mellett. Valentino még bundát is tervezett melynek szőrméjén a fények játéka olyan hullámzó hatást kelt. Érdekes színek, csínján kell bánni velük.

Grafit

A grafit nem összetévesztendő a galambszürkével! Nagy a hasonlóság ugyan, de a grafit egy kicsit tömörebb színvilág. Már-már szürkésfeketébe hajló. Leggyakrabban feketével láthatjuk, ami talán komornak tűnhet, de a két szín jól kiegészíti egymást. A grafit a világosabb galambszürkével és fehérrel is jól mutat.

Mustár és okker

Mindenképp érdemes megemlíteni a sárgás színeket is. Elő-elő bukkannak ugyanis a citrom, a narancsosabb okker és barnás mustár árnyalatok is a szezon kollekcióiban.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL