ANGYALISKOLA

Tudsz hálás lenni?

Szerző:
Szabó Anna
Az angyalok épp úgy szeretik hallani, hogy „köszönöm”, mint mindenki más. Gondoljunk csak bele, milyen érzés lenne, hogy bár szívesen segítünk az embereknek, de mindig csak azt halljuk tőlük, hogy kérlek, kérlek, kérlek...

 

Tehát íme egy fontos szabály: mielőtt kérünk valamit az angyaloktól, akár a 333-as vonalon keresztül, akár a bevásárló angyalunkat akarjuk már megint elrángatni valahova, előbb számoljuk össze az áldásokat, azaz a jó és szerencsés dolgokat az életünkben, és köszönjünk meg hangosan vagy gondolatban minden egyes tételt a listánkon.

Számold össze az áldásokat

Talán meg vagyunk róla győződve, hogy mi soha nem kaptunk semmi jót, de mivel a legtöbb ember szokott találni legalább tíz áldást az életében, valószínűleg nekünk is sikerülni fog. Az angyalok szeretik a hálát. A hálánk kimutatásának pedig egyik legjobb módszere, ha valaki másnak az angyala leszünk. Ezzel a tettel megosztjuk a szerencsénket, és terjesztjük a boldogságot. Ha mindig megszámoljuk az áldásainkat, és megosztjuk a szerencsénket másokkal, akkor az angyalunk sokkal könnyebben tud majd velünk dolgozni. És most néhány szempontot sorolunk fel, amelyeket számításba vehetünk, miközben az áldásainkat keressük.


1. Külsőnk
Van olyan adottságunk, amivel tényleg elégedettek vagyunk? A hajunk, a lábunk, a fogunk, akármi. Mindenkinek van legalább egy szép vonása, amiért hálás lehet.

2. A világnak az a pontja, ahová születtünk
Lehet pénzünk, élhetünk a szabadságunkkal és a tanuláshoz való jogunkkal. Ez olyan, mintha nyertünk volna a lottón, mert emberek milliói élnek a világon szegénységben, és anélkül, hogy valóban szabadok lehetnének. Kezdjük tehát azzal, hogy hálásak vagyunk azért, mert nyertünk az élet lottóján, és ebben az országban, a hazánkban jöttünk a világra.

3. Tulajdonaink
Aztán ott vannak a ruháink, CD-ink, a könyveink és sok egyéb tulajdonunk. Fussunk át az anyagi helyzetünkön. Még amikor le vagyunk égve, akkor is jobban állunk, mint egy ruandai állampolgár. A ruhatárunk teljesen használhatatlannak tűnik, pedig több pólónk és cipőnk van, mint amennyi elég. Élvezzük és örüljünk annak, ami a miénk.

4. A családunk
A családunkban biztos akad legalább egy különleges ember. Ez egy nagyszerű adomány, amit a születésünkkor kaptunk, így hát legyünk érte hálásak.

5. Otthon
Szeretünk valamit a házunkban vagy a lakásunkban? Mondjunk köszönetet az univerzumnak!

6. Munkahely, iskolák
Mi a helyzet a munkahelyünkön vagy az iskolában? Még ha nem is nyeri el a tetszésünket semmi ezzel kapcsolatban, akkor is hálásnak kell lennünk azért, hogy a munka vagy a tanulás elérhető számunkra. Sok olyan hely van a világon, ahol a fiatalok számára csak egy elérhetetlen álom marad a tanulás.

7. Párkapcsolat
Boldog párkapcsolatban élünk, vagy ért valaha olyan szerencse minket, hogy megtapasztalhattuk a szerelem csodáját, még ha nem is tartott örökké? Ezek is mind-mind megérdemelnek egy köszönömöt.

És, ha fantasztikus volt a tavalyi nyaralás, vagy az idei lesz az, akkor is tudjuk, mit kell mondanunk. Barátainkért is örülnünk kell, hiszen olyan nehéz jó barátokat találni. Bármiről, amiről a szívünk mélyén sejtjük, hogy főnyereménynek számat az élet sorshúzásában, jó ok lehet arra, hogy hálásak legyünk az angyalainknak.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL