DIVAT

Megvan már az őszi kabátod?

Szerző:
Szabó Anna
Az idei ősz kabát kollekciói kicsit eklektikusra sikeredtek: párizsi lányos bohémság, angolkisasszonyos finomság, klasszikus fazonok és underground stílus. Ezek mind megtalálhatók benne. Fedezd fel a saját egyéniségedet, az idei szezon mottója ugyanis az individualizmus.

 

Gyapjú kiskabátok

Az idei szezon újdonsága a kicsit vidéki hangulatra emlékeztető gyapjúkabát, ami városi stílusban született újjá. A rövid fazonok farmerrel kombinálva francia lány attitűdöt kölcsönöznek. Bohém lányoknak melegen ajánlva. A hosszú kabátokban is van valami lezserség, de elegánsabb ruhához, vagy irodai viselethez is passzolnak. Burberry Prorsum például a könnyed elegancia jegyében tervezte kollekciója gyapjú kabátjait. A Gucci a már megszokott nőcis stílust képviseli. A DKNY kiskabát a ceruzaszoknyával pedig akár üzleti tárgyaláson is megállja a helyét.

Hódít a tyúkláb minta

A fekete-fehér tyúklábmintás darabok sem maradhatnak ki az őszi-téli ruhatáradból. Remekül feldobják a szezon fekete kollekcióit. A kockák továbbfejlesztett változata ez a minta, amely absztakt, de emellett modern. DKNY maradt a jól bevált ceruzaszoknyánál, Aquastucum kollekció tyúklábmintás kabátja pedig a feketével kombinálva igazán eredeti és feltűnő.

Steppelt kockás

A Benetton őszi kollekciója az idei szezon csillogó és fényes vonalán indult el, és meg sem állt a steppelt dzsekik megalkotásáig. Inkább az alternatív stílust kedvelő lányoknak ajánljuk a figyelmébe ezeket a feltűnőbb darabokat. A lila dzseki a kötött sorttal és a rikító harisnyával kombinálva, nagyon vagány.

Abszolút klasszikus

Már-már konzervatív lett az idei szezon egyik vezető stílusa. Hosszú fekete szövetkabátok lepték el a kifutókat. Egyenes vonalú, karcsúsított és derékban kötős változatok közül válogathatsz. A tervezők megpróbálták valami extrával feldobni ezt az első pillantásra jellegtelennek tűnő fazon, és igazán elegáns megoldásokkal rukkoltak elő. A Chanel kollekciójában fodros gallérok és brossok idézik az angolkisasszonyok világát.

Olyan kis nőcis

A klasszikus irányzatnál maradva a blézer jellegű fazonok is visszatértek. Mivel a karcsúsítás kiemeli az alakot, nőiesebb kiegészítőkkel kombináld. Dobd fel, mondjuk egy színes szoknyával, vagy vegyél alá csillogó felsőt.

A kihagyhatatlan bőrdzsekik

Ha nem tudsz lemondani a bőrről, akkor az idei szezon kollekcióiban is találhatsz kedvedre való darabokat. A country stílus még mindig trendi, és a kis rövid dzsekik is képviseltetik magukat a palettán.

 

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL