ANGYALISKOLA

A bevásárló angyalok

Szerző:
Szabó Anna
Erre most biztos felkaptad a fejed! Tényleg léteznek bevásárló angyalok? Nem túl sekélyes és profán dolog a shoppingolás, hogy egy angyalt terheljünk vele?

 

Nos, több milliárd angyal létezik, és létezésüknek ezernyi oka lehet. Például, ha látják egy társunkat, ahogy őrülten rohangál fel és alá, mert csak két órája van, hogy megtalálja a tökéletes ajándékot egy születésnapi bulira...őszintén, ha angyalok lennénk, nem akarnánk rögtön segíteni neki? Valahogy így éreznek az angyalok is. Boldogan segítenek, csak kérni kell őket. Azért létezik néhány alapszabály, amelyet követnünk kell, ha saját bevásárló angyalt szeretnénk.

Öt aranyszabály

Először: fontos, hogy valóban szükségünk legyen az angyal segítségére. Gondoljuk végig: élet-halál kérdése, hogy megszerezzünk valamit, vagy csak túl lusták vagyunk ahhoz, hogy magunk járjunk a dolog után?

Másodszor: fogalmazzuk meg minél pontosabban, hogy mit szeretnénk. Adjunk meg az angyaloknak minden fontos paramétert, a megszerezni kívánt tárgyról, és kérjük meg, hogy kalauzoljanak ennek megfelelően. Minél több részlettel látjuk el a bevásárló angyalt, annál könnyebben irányíthat minket az áhított dolog felé, és arra is megvan az esélye, hogy egy kedvezőbb lehetőségre hívja fel a figyelmünket.

Harmadszor: küldjük szabadságra a logikánkat. Például előfordulhat, hogy azt gondoljuk, hogy a keresett ruha a város legnagyobb áruházában lesz, de miután megkértük az angyalunkat, hogy segítsen azonnal egy second hand üzletbe botlunk. Vegyük ezeket a véletleneket komolyan! Hogy az angyal dolgozni tudjon, ki kell kapcsolnunk elménk józan, racionális felét, mert most valami másra lesz szükség. Nyitottnak kell lennünk a bevásárló angyalunk javaslataira.


Negyedszer: ha korlátozott időintervallum áll a rendelkezésünkre, közöljük ezt az információt is az angyallal. Az angyalok más időben gondolkodnak, mint mi, ezért nagyon pontosan kell fogalmaznunk, hogy a mi időbeosztásunk szerint ügyködhessen. Ha csak azt kérjük, hogy megtaláljuk „a legjobb használt autót” a városban, de elfelejtjük közölni, hogy mondjuk egy hét alatt, akkor ne csodálkozzunk, ha az angyalunk csak öt hónap múlva „teszi le a kocsit a küszöbünkre”!

Ötödször: ahogy mindig, legyünk udvariasak és őszinték, szerények és reménytelik. A legkisebb sikerért is legyünk hálásak, és köszönjük meg az angyalunknak, hogy segített. Így erősítjük a jó kapcsolatot. Mutassuk ki az örömünket. Ha azt a bizonyos ruhát viseljük/ autót vezetjük/ látjuk, hogy a barátnőnk örül az ajándéknak stb. Ez a bevásárló angyal fizetsége – osztozhat az örömünkben.

Így kérd

Egyszerű kérdést intézni a bevásárló angyalhoz: csak számoljuk meg a pénzünket, találjuk ki a végső határidőt, aztán mondjuk el hangosan, vagy gondolatban, hogy mit szeretnénk.
Az angyalok misztikus módon intézik a dolgokat, így soha nem tudjuk, mi folyik a kulisszák mögött, amikor bevásárló angyalunk egyre újabb csodákat húz elő a cilinderéből. Egyszer csak azt érezzük, be kell mennünk egy bizonyos boltba. Ez egy pszichikai sugallat, amit az angyal sugároz át nekünk a levegő hullámain keresztül. Ha egy könyv épp előttünk esik le a polcról, akkor vegyük fel, és vásároljuk meg. Valószínűleg épp arra van szükségünk.
Diadalmenetünk végén pedig ne felejtsük el megköszönni ennek a szárnyas csodának a fantasztikus zsákmányt.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL