SZÓRAKOZÁS

Egy ruhaköltemény: két híresség!

Szerző:
Szabó Anna
Összeállításunkban megismerheted azokat a hírességeket, akik egymás stílusát koppintották le. Sőt, azokat is bemutatjuk, akik egyszerűen a szerencsétlen véletlen vagy egy szétszórt stylistnak köszönhetően kapták fel magukra ugyanazt a göncöt –szinte egy időben!

 

Jennifer Lopez kontra Diane von Furstenberg

Jennifer a férjével ment vacsorázni körülbelül két héttel ezelőtt ebben a gyönyörű maxiruhában. De ugyanebben az időben a RENT záróbuliján Rosario Dawson jelent meg ugyanabban a ruhában.

 

 

Elle Macpherson kontra Victoria Beckham

A Manhattan utcáin menekülő Elle Macphersont ebben a csinos kis szürke ruhában kapták lencsevégre még augusztus közepén. Ám ugyanezt a kasmír ruhát egyszer már valaki bemutatta a nagyérdeműnek, méghozzá nem más, mint a divatikon Victoria Beckham – július 23-án egy jótékonysági rendezvényen.

 

 

Hilary Duff kontra Miley Cyrus

Telitalálat – mondhatnánk, hisz nemcsak a ruha, még a cipő is teljesen ugyanaz. Csak a frizura és a fülbevaló hibázik, és még talán ikreknek is nézhetnénk őket. A két csinos tinisztár – bár Hilary valóban kezd kinőni ebből a szerepből – az American Music Awards gálán jelent meg ugyanabban a szerelésben alig egy évvel ezelőtt.

 

 

Angelina Jolie kontra Blake Liveli

Angelina újra divatossá tette a bőrruha viselését. Ő ezt a Dior-kreációt a Becstelen Brigantik bemutatójára vette fel, míg a feltörekvő Gossip-leányzó Blake Liveli a fekete helyett a pink verziót választotta rá néhány hónapja egy ékszerbemutató alkalmával.

 

 

Rihanna kontra Heidi Klum

Rihanna leszokott a válltöméses felsőkről, helyette rákapott a csíkokra és a kötött kardigánokra. Ezúttal egy fekete-fehér csíkos, üzletiesebb viseletet választott, éppúgy mint Heidi Klum, aki egy filmbemutatóra érkezett ugyanabban a szerelésben.

 

 

Whitney Houston kontra Madonna

Karcsú alakjukat egy-egy leopárdmintás Dolce & Gabbana ruhával emelték ki, ráadásul ugyanazon az éjszakán a sajtó nem kis meglepetésére. Houston a visszatérését ünnepelte, míg Madonna Londonban ünnepelt a divatház kreátoraival.


 

{ADVENT2009}
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL