SZÓRAKOZÁS

Újra Rózsaszínbe borul a Lánchíd!

Szerző:
Szabó Anna
Rózsaszínre világított Lánchíd, lufik, sokaság, Egészség Nap, sztárok, a tudományos konferencia - mind együtt hívják fel figyelmünket, hogy tegyünk a mellrák ellen!

 

Október a világszerte a mellrák elleni küzdelem hónapja. Hazánkban az Egészség Hídja Összefogás Egyesület szervezésében a Lánchíd és az MTA környéke immár nyolcadik alkalommal népesül be október első vasárnapján, azért, hogy a látványos programokkal felhívják a nemes ügyre a figyelmet.

Aki október 4-én kilátogat a lánchíd pesti hídfőjéhez, az minden órában újabb és újabb meglepetéssel találkozik a színpadon.

A Világ zene órájában 15.30-tól a Vaga Banda jelmezes felvonulását követi a Sheket - klezmer koncertje, majd a Besh o droM fellépése.

17 órától a Tánc órájában Detre Diána világhírű szörfössel történő beszélgetés után Erica C dance showját láthatjuk, majd Vámos Veronika flamenco előadása következik, és a blokkot Ataru Taiko japán dob-showja zárja.

 

A Jazz órájában Szalóki Ági előadását követi a Légierő zenekar. 19 órakor a Nagyszínpadon a Sztárok órája igazi meglepetéseket tartogat: Barbee, Komonyi Zsuzsi, Sárközi Anita, Pál Tamás, Groovehouse, Keresztes Ildikó, Péter Szabó Szilvia után a Presidance táncegyüttes lép színpadra.

20.30 kor pedig a Rózsaszínre világított Lánchídon a Légierő zenekar vezetésével vonul át a sokaság, hogy felhívja a figyelmet: az időben felismert mellrák gyógyítható.

A nap folyamán az MTA előtti területen szűrésekkel, orvosi tanácsadással, egészséges életmóddal kapcsolatos hasznos információkkal találkozhatnak az érdeklődők.

Még több információt idekattintva olvashatsz >>


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL