FÉSZEK

Konyhai trend

Szerző:
Szabó Anna
Nőként rengeteg időt töltünk a konyhában, még akkor is, ha nem születtünk kimondottan szakácsnak. Egyszerűen vonz minket ez a hely, hisz a legjobb traccspartik többnyire itt kezdődnek. Többek között ezért is érdemes kicsit többet foglalkozni vele, hogy néz ki!


Merész színes foltok

Ugyanabból a színpalettából keverni ki kisméretű mintákat, ügyes eszköz az egyszerű fehér konyha terének megnövelésére anélkül, hogy mégis túl uralkodó volna.





Laza konyha+ebédlő

Hozd össze a tiszta fából készült asztalt színes, vidám, karakán színű székkel. Ettől lesz mókás a hangulat evés és beszélgetés közben!

 



 

Nyitott konyhai polcok

Egy nyitott fapolcon nemcsak, hogy kényelmesen fér el minden, de praktikus megoldás is, ha az üvegtárolók, konyhai kellékek mindig elérhető közelségben vannak.



 

Köntörfalazó eszköztartó

Egyszerű, de nagyszerű megoldás. A leggyakrabban használt konyhai eszközöket a türkiz színűre festett falon egyszerű kampókra akasztották fel.



Frappáns konyhai ebédlő

A szürkés-fehér alapon szürke indás tapéta megadja a konyha alaphangulatát a színében és stílusában illeszkedő kiegészítőkkel együtt. De a koronát az a pár cseresznyepiros tárgy teszi fel a berendezésben.


 

 

Narancs konyha

A fényes acél és a vibráló üvegfelületek testvéri egységét a ragyogó narancs töri meg, egyfajta pajkos játékosságot sugározva. A mi kedvencünk mégis a színes zebrakép az oldalfalon…

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL