SZÓRAKOZÁS

Top 7 gyönyörű sztárkismama

Szerző:
Szabó Anna
Tudjuk, hogy gyakran nehéz kismamaként is csinosan öltözködni, éppen ezért körülnéztünk a hírességek között. Összeállításunkban bemutatjuk a legstílusosabb híres kismamákat.

 

 

Sarah Michelle Prinz, született Gellar

Már sok-sok év eltelt a vámpírvadászat óta… A színésznő egy ideje visszavonultan él, és éppen a szülésre készülődik.

 

 

 

Adriana Lima

A brazil topmodell büszkén emeli ki gömbölyű pocakját ebben a koktélruhában, amit a New Yorkban rendezett Louis Vuitton partin viselt.

 

 

 

Gisele Bündchen

A brazil modell hónapokig titkolta, hogy kisbabát vár, és hivatalosan nagyon sokáig be sem jelentették a jó hírt Tom Bradyvel, a férjével. De el tudja hinni bárki is az ellenkezőjét ezt a képet látva?

 

 

 

Nicole Richie

Ezen a képen épp második gyermekével volt terhes Nicole Richie, aki azóta már túl van ezen a szülésen is. Egy Los Angeles-i partin jelent meg kerek pocakkal, fekete kis estélyiben, muszlin felöltővel…

 

 

 

Karolina Kurkova

A szupermodell szürke topjában, rojtos dzsekiben és a hozzájuk színben passzoló topánkákban nagyon csinosan néz pózol a kamerának. Bizony a név és az elhivatottság kötelez.

 

 

 

Penélope Cruz

A színésznőről egy ideje azt híresztelik, hogy terhes Javier Bardemtől. A madridi születésű híresség legújabb filmjének berlini premierjén készült ez a kép, amint pocakját simogatja. Ez éppen elég volt kismamaságának hírét keltsék… Mi több, a színésznő időközben leszokott a dohányzásról és nem dolgozza agyon magát, úgy mint korábban.

 



Kendra Wilkinson

Hugh Heffner egykori nyuszilánya, lakótársa… ma egy jól menő baseball-játékos felesége, és nem mellesleg egy a házaséletükről szóló valóságshow szereplője. Tavaly még kevesen hitték volna róla, hogy ilyen gyorsan anyai örömök elé néz majd. Mindenestre kismamának is csinos!

 

{ADVENT2009}
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL