SZÓRAKOZÁS

Pénzről nőknek

Szerző:
Szabó Anna
Lelkes Zoltán és Singer Magdolna kötete abban próbál segíteni, hogy soha ne kelljen a boldogság vagy a pénz között választanunk. Nem csak nőknek.

 

Ha most helyesen válaszolsz kérdéseinkre, megnyerheted a könyvet!
Tovább a kérdőívhez >>

A változtatás szabadsága

"Saját életünkben is éppen így van. Vannak időszakok, amikor gyűjtünk, és vannak időszakok, amikor újra kell gondolnunk mindent. Most éppen az újraépítkezés ideje jött el – az én saját életemben is.

Az életem kiindulópontja, hogy szabad lehessek, ne kelljen szigorú keretek közt működnöm, és ne másoktól függjön az életem. Anyagilag ehhez persze az is kell, hogy mindig rendelkezésemre álljon egy megfelelő összeg, hogy ha váltani szeretnék, megléphessem. A döntésemnél mindig meghatározóak az adott lépéshez kapcsolódó érzéseim. Véleményem szerint az élet nagy kérdéseiben érzelemből kell dönteni, hiszen belülről érezzük, hogy az adott helyzet, lehetőség jó, vagy nem jó számunkra. Például egy választás előtt állok: ezt a céget válasszam, vagy a másikat? Szép sorban felírhatnám, hogy mennyi pénzt keresek itt, mennyit ott, ezzel ilyen előnyök és hátrányok járnak, azzal meg olyanok, de valójában úgy születik jó döntés, ha lefekszem, behunyom a szemem, és felteszem magamnak a kérdést: melyikre vágyom?

Mindaz, amivel itt foglalkozunk, semmi másról nem szól, mint elérni azt, hogy az élet különböző területein semmi ne kényszerítsen arra, hogy ha egyszer arra ébredek, hogy nem szabad itt tovább maradnom, akkor tovább kelljen vesztegelnem."

Megjelenés: szeptember 30.
Bemutató: október 05-én, a Mammut Libriben

Még több információt a Jaffa Kiadó honlapján olvashatsz, tovább >>


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL