SZÉPSÉG

Top 12 legújabb parfüm

Szerző:
Szabó Anna
Ha csak egy pillanatra szeretnéd átérezni a luxust, próbálj ki egy igazán jó minőségű parfümöt! Aromaterápiának is kiváló. Azonban, ha már túl vagy rajta és vágysz az új csodákra, akkor ismerd meg cikkünkből a legújabb illatkölteményeket!

 

Gianfranco FERRÉ - In the mood for Love
Szerelmes hangulatban

Életre kelti az intenzív érzékelést, a nő szerelem iránti mély vágyakozását. A merészen kihívó In the mood for Love illat fő jegyei a szerelem első látásra, a szívdobbanás a szerelem őrültségével, amely végül szenvedélybe torkollik. A legfőbb jegy a fehér rózsa, amely a szerelem szimbóluma első pillantásra, tökéletes harmóniában a magnóliával a tamarindusfa gyümölcsével. A szív olyan, mint az egyre mélyülő szerelem: először a jázminnak és a májusi gyöngyvirágnak köszönhetően visszafogott, majd a cérdursfának és a Neroli és vörös rózsa – a szenvedélyes szerelem szimbóluma – kettősének köszönhetően egyre érzékibb. Végül a fehér és pézsma illatot a vörös szantálfa és borostyán teszi melegebbé.

 

Si Lolita Lolita Lempickától

Különlegességes a hagyományosan férfias fűszerjegyek nőies értelmezéséből származik. Törékeny vadvirág, amelynek illata friss és könnyű, intenzív és tiszta: a szagosbükköny fűszeres frissességének titka. E poétikus kompozícióban a felnyitástól a bőrön hagyott illatos nyomig fűszeres jegyek dominálnak. A bergamott és mandarin friss, finom illatát a rózsaszín borsszemek fejjegyei hangsúlyozzák. A sárgaviola szívjegye felerősíti a szagosbükköny fűszeres illatát, míg a napraforgó érvényre juttatja napsugaras jellegét. A balzsamfa borsos-fűszeres gyantája az alapjegyben fűszeres érzetet ad az afrodiziákumos ámbrához, a ritka és értékes pacsulihoz, valamint az édes és kifinomult tonkabab illathoz. A Boldogság a legértékesebb, legritkább és természetes összetevők elegyét viseli egy érzéki és meglepő illatban.

 

Moschino Cheap and Chic Light Clouds

Ezzel az illatkompozícióval elfeledkezhetsz a hétköznapi gondokról, és visszaidézheted a gondtalan fiatalság érzését. Mintha bárányfelhőkön ugrándoznál a csodaszép kék égbolton miközben körbe leng egy édes mégis citrusos illat. A Moschino új kreációjának összetevői a ciklámen, barackvirág és levelei, rózsaszirom, jázmin, lótusz virág, ambrette, cédrusfa, pézsma.

 

Spotlight az AVON-tól

Courteney Cox, az AVON új, különleges illatának arca, egyszerre színésznő, feleség és édesanya. Mint Courteney maga, a Spotlight is az elragadó, egyedi különlegességet testesíti meg. A fejillat egy friss, izgalmas, citrusos aroma, mely a nagy pillanat előtti izgalmat tükrözi – a napérlelte mandarin és az olasz bergamott esszencia illata, melyet hidegen préselnek a gyümölcs héjából. A ragyogó, virágos szívillat - a nedves, érintetlen, szennyeződéstől mentes környezetben nevelkedő vízi fehér frézia, a gazdag tubarózsa és a tiszta mimóza - a ragyogás és magabiztosság esszenciáját vonja köréd, hogy te is részesülj a reflektorfényből. Ragyogó befejezésként pedig az alapillat a vonzó, krémes kasmír szantálfa, az egyedi vetiver és egy csipetnyi borostyánkristály hosszantartó illatfelhőjével kápráztat.

 

IN BLOOM az AVON-tól

A csábító és titokzatos parfüm, az In Bloom by Reese Witherspoon a sokoldalú nő illata, aki egyszerre tud gyakorlatias, ragyogó, elegáns, egyedi és magabiztos is lenni. Kecses és tökéletes kompozíció, melyben a finom nőiesség a csábító vonzerővel és a titokzatos szépséggel keveredik.

Az In Bloom virágos, keleties, fás kompozíció, melyet a nőies virágjegyek uralnak: fejillatában barackos tealevelek és fehér tea; szívjegyében mimóza, gardénia, magnólia és jázmin; alapillatában pedig kasmír, nyárfa valamint ámbra keverednek. Ezek együttese végül egy kifinomultan érzéki virágillatot eredményez.

 

IDOLE d’Armani

Giorgio Armanit e pazar virágos illat megalkotásakor a csodás Kelet és az időtlen olasz elegancia váratlan találkozása ihlette. Felfedtük az idolt, amely fenséges és érzéki. A fejjegyet a keserűnarancs, a zamatos körte, a gyömbér és a davana teszi káprázatossá. A szívjegyben az IDOLE d’ARMANI jellegzetes összetevője, az élénk és merész rózsa lokum, valamint a mitikusan szikrázó jázmin és a ritka sáfrány absolute-nak enyhe bőrillattal való érzéki kombinációja tárul fel, amely méz-színű finom fűszerjeggyel árnyalja a virágos illatot. Az alapjegyben a styrax, a pacsuli és a vetiver egyszerre kifinomult és szenvedélyes - tökéletes harmóniát alkotnak a szívjegyben lévő sáfránnyal és virágokkal, illetve az illat viselőjével, anélkül, hogy megváltoztatnák személyiségét.

 

Lancome Hypnose Senses

Az illat megalkotója a hagyományoktól eltérően ezúttal nem férfi, hanem nő, sőt egyenesen nők. Ugyanis a Lancome három hölgyet kért fel új illata megalkotására – Christine Nagel, Ursula Wandel és Nathalie Feisthauer személyében. De más különlegességeket is rejt az üvegcse: aki arra számít, hogy a már megszokott Hypnose kompozíció egy, kissé felújított változatát kapja, annak csalódnia kell. Ám hamar megenyhül a szíve, ha egyszer magára fújja ezt az igazán érzéki és felkavaró illatot, idővel ugyanis még a kétkedők is kénytelenek beismerni, hogy ez egy élő illat, melyet viselőjének lénye szabályoz. A fiatal nőt idézi, kinek személyiségében a Diva már olykor előbújik. Összetevői a mandarin, rózsa, méz, rózsabors, vanília és pacsuli.

 

Cacharel Scarlett

Már nem Leány, de még nem Nő - valahol a kettő között van, éppen átalakulóban az ihletet adó Scarlett. A Cacharel új illatkompozícióját ennek megfelelően az ártatlan finom külső és az erős, ragyogó belső kettőssége jellemzi. És, hogy minek köszönhetően sikerült megalkotni ezt a párost? Egyrészt a virágos– jázmin, narancsfa virága, loncvirág – valamint az édes – szontálfa, provence-i méz és körte – illatjegyek harmonikus mégis élénk kompozíciójának.

 

Estée Lauder Sensous

A Sensuous Estée Laudertől az ereje teljében lévő nőt ünnepli. A Sensuous, mely minden nőn egy kicsit más, a fás illatok modern és nőies értelmezése. Hívogatóan meleg, lágy érzékiségét néhány gondosan megválasztott összetevő tökéletes arányának köszönheti. Olvasztott fák és ámbra alkotta szívét hangulatos virág-aura lengi körül, egy kevés feketebors és egy cseppnyi méz melengeti. A Sensuous aranyló rózsaszín, fehér és érzéki bíborszín csomagolása épp oly fényűző, mint az illat maga.

 

BLV II Eau de Parfum

A parfüm vibráló fejjegyei az ibolya, mely az anaise és az édesgyökér sugallatával és a friss, könnyed és fagyos mandarinnal keveredik. A szívjegyek váratlan titkot rejtenek: írisz, az exkluzív virág érintése, meleg, fás alappal keveredve mely a Haiti vetiver, elegáns és egzotikus érintést adva az illatnak. Ezt követi a pacsuli virág mely az illat végső pillanatait ékesíti.

 

+ 2 kedvenc a Pasidnak

Unscripted Patrick Dempsey kölni

Az Unscripted megragadja Patrick személyiségének valódi lényegét, és a népszerű színész erős hitét abban, hogy életéhez mindenki köteles megírni a saját forgatókönyvét. Jellegzetes és modern. Az Unscripted egy olyan illat, amit olyan férfiaknak ajánlanak, akik a maguk által kijelölt utat követik. Magabiztosak, szexisek és van stílusuk, anélkül, hogy ezt különösebben erőltetnék. Életük váratlan események sora, ettől válnak még érdekesebbé. A fás illatkategóriába tartozik, mely a végtelen út szabadságát friss kardamom aromával fejezi ki, és őrölt fekete borsszemek teszik még élénkebbé. A szívillat a füge és a friss levendula érzéki keveréke, melynek eredménye egy telt, kifinomult illatkompozíció. Az alapillat egy szokatlan csavarral szolgál: az autentikus és vakmerő végeredmény,a pacsuli, vetiver és a gazdag pézsmaillat merész keverékének köszönhető.

 

Diesel Only The Brave

Kirobbanóan érzéki elixír egy vonzó személyiségnek. Az ellentétes, mégis egymást kiegészítő illatok játéka, érzéki harmónia, amelyben az egymástól merően különböző összetevők harmonikus egységgé alakulnak. A bőr, a keleti ámbrafa és a labdanum erőteljes, férfias és egyedi nyitánya szinte sóvárog a pezsdítő citromért és a violáért, amelyek az Only The Brave-nek dinamikus, városi identitást kölcsönöznek. Ezt a kirobbanóan ritmusos nyitányt a fás cédrus és az erőteljes ámbra követi, amelyek cseppnyi bársonyos melegséget és az erő intimitását adják a kompozíciónak. A parfümök tradicionális struktúráján túl az erőteljes orientális, fás, bőr keretet adtak az illatnak, amelyet a koriander frissessége illetve a mandarin és a narancs érzéki megnyilvánulása még különlegesebbé tesz.

 

...

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL