SZEX, SZERELEM

Mocskos szexjátékok (+18)

Szerző:
Szabó Anna
Még csak rövid ideje vagytok együtt a pároddal, vagy remekül működik a párkapcsolatotok? Attól még igazán forróbbá varázsolhatod a szexuális életeteket. Ha pedig ennek az ellenkezője igaz, akkor meg pláne. Az ágyban nincsenek tabuk, persze csak akkor, ha mindkét fél úgy akarja.

 

Beöltözés


A fantáziadús szexhez állíts össze egy ruhásdobozt, és este nyúlj is bele, hogy eljátszhasd az egyik főszerepet a saját vagy partnered kedvenc fantáziálásában. Sokféle öltözet kapható a szexboltokban, ha azonban kedved támad egy kis rögtönzött szerepjátékhoz, akkor támadd meg a szekrényedet és állíts össze valami olyat, ami előhozza színészi ösztöneidet. A szerepjáték puszta ötlet is elegendő lehet ahhoz, hogy megteremtse a hangulatot, és az ágyba csábítson benneteket.


Az egyenruha az uralkodás és a hatalom jelképe, amelyet mindketten izgatónak találhattok Ha nincs ötleted, próbáljatok ki néhányat az alábbiak közül: legyen a pasi a hős „tűzoltó,”, aki a lángoló ágyból megmenti a félig meztelen szépséget. Az orvos-ápolónő és az ápolónő-páciens szerepekkel is érdekes kísérleteket tehettek. A szigorú igazgatónő vagy igazgató és az érett iskolás lány, akit meg kell büntetni, a pilóta és a légiutas-kísérő, akik a botkormányon keresztül találnak egymásra, az engedelmes francia szobalány vagy a hízelgő gésa, vagy akár a rendőr, illetve rendőrnő meggyőzése, hogy engedje el a gyorshajtásért járó büntetést. Vedd hát elő azt a ruhásdobozt, és hagyd, hogy a fantáziátok szabadon szárnyalhasson.


Légy a gésája


A gésa erotikus szerep, mely arra jó, hogy játssz a partnereddel, és az éneklésen, a táncon és a beszélgetésen keresztül sajátítsd el a relaxáció és a csábítás művészetét. Adj elő egy táncot, amely akár sztriptízbe is fordulhat. Olvass erotikus történeteket, verset, vagy egyszerűen csak szórakoztasd őt étellel és a társaságoddal. Készíts elő olyan ételeket és italokat, amelyeket a kezedből adhatsz neki. Mosd meg a lábát egy tál illatos vízben, majd töröld szárazra egy puha törölközővel. Ezután dörzsöld be a lábát testápolóval és aromaterápiás olajjal. Viselj könnyű, érzéki ruhát, amelyet könnyen levehetsz, és időről időre hagyd, hogy egy pillantást vethessen előbukkanó melleidre, a válladra, vagy a combodra.
Lehet, hogy ezután szeretne megérinteni, először azonban húzódj el tőle. Masszírozd meg a nyakát és a hátát, kényeztesd őt. Vesd le a nadrágját, masszírozd a merev nemiszervét is. Bármit kér tőled, teljesítsd a kívánságait, de te is kérhetsz ám valamit szolgáltatásaidért cserébe. Az, hogy mit, az csak a fantáziádtól függ…


Sztriptíz


Alakítsd ki a helyszínt egy esti erotikus szórakozáshoz, tompítsd a fényeket és készíts elő zenét – bármit, amitől jól érzed magad, és aminek hipnotikus a ritmusa. Az egyik variáció az, hogy erotikusan levetkőzöl egy áttetsző függöny mögött úgy, hogy a fény hátulról világít meg téged, így partnered csak a körvonalaidat láthatja. Öltözz fel, és néhány kiegészítővel fokozd az erotikus hangulatot – vegyél fel boát vagy selyemkendőt, hogy eltakard melleidet vagy más testrészedet, miközben felfeded bájaidat.


Partneredet ültesd le egy itallal, tompítsd a fényeket, vagy gyújts meg néhány gyertyát. Kapcsold be a zenét, provokatívan ringasd a csípődet, majd körözz a fickó előtt. Gombold ki az egyik gombodat, fordulj el, ringasd a csípődet, és amikor visszafordulsz, már ne legyen rajtad felső. Folytasd a vetkőzést, de lassan, és ne menj olyan közel hozzá, hogy megérinthessen, egészen addig, amíg végül csak egy tanga lesz rajtad. Halogasd a dolgot, ameddig csak lehet, majd kérd meg, hogy vegye le rólad anélkül, hogy a kezét használná. Most, miközben leveszi rólad a tangát, néhány pillanatig kedveskedhet a nyelvével, ha vissza tudod őt tartani őt attól, hogy rögtön a magáévá tegyen.


Nézzétek egymást maszturbálás közben


Partnered figyelése maszturbálás közben nagyon izgató – eljuthattok a csúcsra egyszerre is, de várhatsz is és nézheted is, ahogy kedvesed elélvez. Örvendeztesd meg őt egy erotikus show-val: nyúlj magadhoz a zuhany alatt, vagy hátaddal a falnak támaszkodva csúsztasd le kezedet a puncidhoz, és simogasd magad úgy, hogy ő is jól lásson mindent. Próbálj ki különböző testhelyzeteket – vannak nők, akik háton, vannak, akik a hasukon szeretnek feküdni közben. Egyesek szétterpesztik a lábukat, míg mások az összezárt comb által kifejtett nyomást, vagy a ruhán keresztül történő simogatást részesítik előnyben.

Kezdd a melleddel – markold meg, és érezd a súlyát. Játszadozz a mellbimbóddal, húzogasd és dörzsölgesd, majd simítsd végig kezeddel a bordáidat, és a hasadat is, élvezve bőröd simaságát. Fordíts figyelmet a külső és belső combodra, valamint a lábszáradra és végül a lábfejedre is. Simítsd végig lágyan a hasadat, majd kalandozz lefelé a szeméremajkakhoz, és mint egy virágot, nyisd szét azokat. Ujjaddal izgasd a csiklódat, találd meg a megfelelő ritmust, és folytasd, állandó nyomást gyakorolva rá, amíg közel nem érzed a beteljesülést.


Figyeljétek saját magatokat szex közben


Igen élvezetesnek találhatjátok, ha akár a tükörben, akár filmen figyelitek magatokat szeretkezés közben. A hálószobában az a nagy tükör előnye, hogy azt is láthatod közben, amit rendszerint csak érzel, vagy elképzelsz. Egyszerre nézhetitek egymás arcát és nemiszervét.


Dominajáték


Játsszatok dominajátékot, és lehetséges, hogy a szex olyan új színben tűnik fel előttetek, amelyet mindketten felszabadítónak találtok majd. A megfelelő öltözet segíthet megteremteni a kellő hangulatot. A bőrszerű hatás és a gumi anyaga, csúszóssága nagyon izgató mind annak, aki viseli, mind pedig annak, aki látja azt. Most, hogy megfelelően felöltöztél, adj engedélyt partnerednek, hogy hanyatt feküdjön, és engedelmeskedjen minden kívánságodnak. Vess be egy laza kis megkötözést, hogy valóban átvehesd az irányítást. A sebezhetőség érzetének fokozása érdekében a szemét is bekötheted. Most már tovább játszhatod szerepedet, ingereld őt tollak vagy ostorral, orálisan is szeretkezhetsz vele, de akár azt is megengedheted neki, hogy nyelvével izgasson téged. Ám a domináns szerepet meg is fordíthatjátok - felváltva kötözzétek egymást az ágyhoz, vagy kössétek be egymás szemét, így mindketten élvezhetitek az alárendeltséggel járó különböző, új érzéseket.


Használjatok szexuális segédeszközöket!


Sokan azt gondolják, hogy vibrátort csak annak érdemes vásárolni, aki egyedül van, és önmagának szeretne örömet okozni. Nos, ez egyáltalán nem így van. Ilyen és ehhez hasonló segédeszközökkel ugyanis akkor is feldobhatod szexuális életedet, ha van párod. Finoman izgathatod vele a párodat is, arról nem is beszélve, hogy mekkora élvezet lesz neki, amikor saját magadat izgatod az ő társaságában. Tehát mindketten kihasználhatjátok kedvenc szexuális játékod által nyújtott örömöket.

Hagyd, hogy partnered figyelje, hogyan izgatod magad, vagy engedd, hogy ő izgasson téged. A vibrátorhoz bőségesen használjatok síkosítót. Kérd meg kedvesedet, hogy a csiklód nyalogatása alatt helyezzen be egy vibrátort a hüvelyedbe, vagy egy kisebbel izgassa a csiklódat, amikor neki háttal vagy lovagló ülésben szeretkeztek. Majd vond be őt is a mókába, és próbáld meg bevezetni a vibrátor hegyét a végbélnyílásába, miközben orálisan kényezteted őt.


Milyen legyen?


Eldöntötted, hogy veszel egy pajkos eszközt, de nem tudod biztosan, hogy melyik legyen a befutó? Mi a különbség köztük? Melyik lenne a legjobb? Először is tudnod kell, hogy nem létezik olyan, hogy egy méret mindenkinek megfelelő. A választás tehát minden esetben attól függ, hogy pontosan mit is akarsz. El kell döntened, hogyan használod a vibrátort. Csak külsőleg vagy belülről, esetleg mindenhol ingerelnéd magad, illetve nem csak magad, hanem bevetnéd akkor is, amikor a párodat izgatod? Azt is tudnod kell, hogy mennyit költenél rá, és milyen legyen a kinézete.

Jó néhány nő, csak akkor éli át az orgazmust, ha izgatják a klitoriszát. Külső izgatásra a legalkalmasabb a kemény műanyag vibrátor, könnyebb őket tisztítani, mint a puhát. Nem hajlanak el, ha magadhoz nyomod, így könnyebben tudod változtatni a vibrátor nyomását. A jó hír, ha ezt választod, könnyen találhatsz, kicsi és diszkrét darabot. Így könnyen tarthatod egy kézitáskában is, és bárhol előveheted, ha megkívánod.

Ha szereted a vaginális izgatást, akkor szerencséd van, mert a választék hatalmas. Néhány klasszikus vibrátor üvegből készül, egyszerű és könnyű használni. Ráadásul könnyen megcélozhatod vele a G-pontodat is.

Néhány nő nem élvezi magában a kemény üveg vagy műanyag érzését, ezért sokan inkább a puha, gumis eszközt használják. Gyakran javasolják ezeket első szexjátéknak, mert kívül és belül is egyaránt élvezetet nyújt. A legnépszerűbb variációja ezeknek a játékoknak, az úgynevezett Rabbit. Egyszerre izgat bent és kint. Ennek a fajtának több száz variációja létezik, és a nők esküsznek rá. Ha első vibrátorodat szerzed be, nem kell azonnal hatalmas méretben és több sebességi fokozatban tündökölnie.

 

Technikai kérdések


Nem árt tudnod egy-két technikai dogot, mielőtt valóban veszel egy játékot. Például:

- Méret
- Szín
- Anyag
- A motor erőssége
- A vibráció fajtája, milyensége: rezeg, vibrál, lüktet…
- Mi a különbség a sebességek között?


Jeges kedves


Kissé hűtsd le magad és izgasd kedvesedet a bőrén keltett különböző érzetekkel. Ehhez használj jeget, sőt jégkrémet is. Csapj le a jégkocka tartóra, és a szexuális masszázs során csúsztass végig egy jégkockát a homlokán, majd rajzolj különböző mintákat a mellbimbója körül, körözz izgatóan a hasán, a combja belső részén és a nemi szervén. Jégkásával, kisebb jégdarabokkal a szádban folytasd a játékot orális szexszel – ez a módszer késlelteti az orgazmust, mégis rendkívül izgató lehet.



A jégkrém méltó befejezése egy romantikus vacsorának, mert ajkad, nyelved felélénkül, bizseregni kezd, a hűvösség új dimenziót nyit az ételekkel való játék során. Vigyél egy tálat a hálószobába, etessétek egymást, és figyeld meg, hogyan élvezi kedvesed a borzongást, miközben lágy jégkrémet kanalazol a mellkasára, és hagyod, hogy lecsorogjon a testről. Meleg nyelveddel vedd üldözőbe a partnered bőrén olvadó cseppeket. Nyalogasd ki a jégkrémet a köldökéből, majd jéghideg nyelveddel simítsd végig a péniszét. Meglátod, borzongani fog a gyönyörűségtől.


Játék, játék, játék


A felhőtlen kikapcsolódáshoz mindenképpen hozzátartozik a társas játék. Még akkor is, ha éppen szexi játékokról van szó. Merjetek játszani, élvezzétek egymás társaságát. Itt van néhány játéktipp, amely abszolút izgató lehet.


Felelsz vagy mersz!


Írj le kis cetlikre 5 „mersz”et, a szexi dologtól egészen a meghökkentő hülyeségig. Hajtogasd össze a papír fecniket, össze és tedd be egy tálba. Na, és most feltehettek egymásnak mocskos, pajkos kérdéseket. Pl.: Mi az a nem megszokott hely ahol, mindig is akartál szeretkezni? Ha a másik nem tud, vagy nem akar felelni, akkor húznia kell egy „mersz”et.


Büntetés


A konyhából hozz olyan ínycsiklandó dolgokat, amelyeknek egyikötök sem tud ellenállni, mint például a csoki és társai. A párod hátára írj fel valamit, ha eltalálja a szót, akkor megkóstolhatja, ha nem, akkor fizetnie kell valahogyan neked, hogy cserélhessetek.


Kívánságlista


Mindketten gondoljatok három olyan dologra, amit mindig ki akartatok próbálni az ágyban. Majd írjátok fel kis cetlikre. Gyűrjétek össze őket, dobjátok egy tálba és keverjétek meg. Utána egyenként húzzatok egy-egy cetlit, és csináljátok is meg azt, ami rá van írva.


Vetkőzős póker


A póker manapság nagy divat, de fűszerezd meg egy kicsit. A vesztes levetkőzik, a győztes meg gyönyörködhet a látványban. Ha nem szereted a pókert, bármilyen más kártyajátékkal is játszhatod. Ha egyáltalán nem szereted a kártyát, sakkal is csinálhatjátok. A játék végével kezdődik csak igazán a játék. A nyertes választ póz a szeretkezéshez.


Mi ez itt?


A partnered feküdjön le bekötött szemmel. Kend be a különböző testrészeidet, mint az ujjad, orrod, mellbimbód, és így tovább. Érintsd őt meg mindig más testrésszel, neki pedig ki kell találnia mely csodás részed ért hozzá. Ha sikerül neki, akkor neked azzal a testrésszel valamilyen erotikus dolgot kell művelned, de a párodon.

 

{ADVENT2009}
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL