2018. április 19. - Emma
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 19. - Emma
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Megtisztító mágia angyalokkal

Esperantina

Ezt a varázs szertartás magam is alkalmaztam, és azt vettem észre, hogy nagyon jól oldja a mentális blokkokat! Ezért nyugodt szívvel ajánlom neked is, ha úgy érzed, segítségre van szükséged egy bizonyos problémában.

 

Kellékek


-egy fehér mély tál
-3 fehér úszógyertya
- kevés só
-gyújtóalkalmatosság (gyufa, öngyújtó)


A szertartás


Tégy vizet a tálba, és helyezd rá a gyertyákat. Mindegyik gyertya egy-egy angyalt jelképez:

Auretiel - az egészségért
Simiel - a szerelemért
Emkiel - a jólétért

 

Gyújtsd meg a már úszó gyertyákat! Tedd a fürdőkádad, vagy a zuhanyzód közelébe! Végy a rítus előtt egy sima fürdőt, lehet zuhany is! Ha zuhanyozol, akkor tegyél a kezedre egy tenyérnyi sót, és a vizes bőrödön oszlasd szét, majd zuhanyozz le újra. Ha kádban fürdesz, akkor tégy a kádba 9 teáskanállal, és feküdj bele. Ez meditatívabb élményt nyújt! Jobban ellazít!

FIGYELEM! A tisztítás alatt csak a 3 gyertya világíthat!

Ha lezuhanyoztál, akkor még a zuhany alatt vedd a kezedbe a tálat. Ha kádban ülsz, akkor helyezd az öledbe, és nézd egy ideig az égő gyertyákat! Érezd, hogy a fény megtisztítja a tudatodat! Ha már úgy érzed ellazultál, akkor kezdd el kérni az angyalokat, mégpedig úgy, hogy elmondod az alábbi varázsszöveget:


„Megidézem a 3 angyalt, és kérem, hogy áldják meg életemet egészséggel, szerelemmel és jóléttel! Kérlek Téged, Auretiel, áldd meg az egészségemet, segíts, hogy erős legyek! Kérlek Téged, Simiel, áldd meg a szerelmi életemet, segíts, hogy harmonikus és boldog legyen! Kérlek Téged, Emkiel, áldd meg a fizikai jólétemet, segíts, hogy az bőséges és termékeny legyen!”

Ha úgy érzed, szükséged van rá, szólhatsz hozzájuk külön-külön is. Pl. ha van valami konkrét gond az egészségeddel, kérheted Auretielt hogy gyógyítson meg. Vagy ha a szerelemben van problémád, akkor Simielnek elmondhatod, és kérheted a segítségét. Ha pedig a pénzzel kapcsolatos gondjaid, fordulj bizalommal Emkielhez!

TIPP

Jó, ha a kívánságodat, kérésedet eleve pozitívan fogalmazod meg. Például NEM azt mondod: "Kérlek, segíts nekem abban, hogy ne legyek beteg!" Hanem AZT: "Kérlek, segíts abban, hogy egészséges legyek létezésem minden szintjén!"

 

Ha ezzel meg vagy, akkor fejezd be a fürdőt, gyere ki a fürdőszobából, és hozd ki magaddal az égő gyertyákat is. Tedd le az edényt a legközelebbi asztalra.

A szertartás befejezése


Ha nincs időd, nem kell megvárnod a gyertyák leégését, de semmiképpen ne fújd el őket. Inkább vidd a hálószobádba, és tedd le az éjjeli szekrényedre, vagy a kedvenc kisasztalodra.


Felhasznált irodalom: F.E. Eckard Strohm: Atlantisz angyalai

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

5 módja, a szexuális aura megtisztításának - Azt is eláruljuk, hogy ez miért fontos

5 módja, a szexuális aura megtisztításának - Azt is eláruljuk, hogy ez miért fontos

Az emberek sok féle energiát cipelnek magukkal és mindenhol nyomot hagynak. Energiájuk a meglátogatott terekben marad, és negatív hatással lehetnek rád. Jól ismert tény, ha valakivel együtt alszol, akkor minden olyan emberrel is, akivel ő valaha együtt volt. Mivel a szexuális kapcsolat során a két fél energiái kicserélődnek, így az átvett energia egyaránt befolyásolhat pozitívan és negatívan is minket.

Tovább »
Teszteld le, hogy mennyire vág jól az eszed!

Teszteld le, hogy mennyire vág jól az eszed!

Nem csak logikára lesz szükséged, hanem egy kis képzelőerőre is ahhoz, hogy megold a következő feladványokat. A válaszok önmagukban nemesen egyszerűek ezért próbáld meg nem túlbonyolítani őket. Tényleg csak egy csipet fantázia kell a jó logikai képesség mellé. Ha ezek meg vannak benned, akkor igazi lángelme vagy és könnyedén megfogod oldani a következő két feladatot!

Tovább »
Mit veszel észre elsőként a képen? - Megmutatja, mi a legnagyobb gyengeséged a szerelemben

Mit veszel észre elsőként a képen? - Megmutatja, mi a legnagyobb gyengeséged a szerelemben

A személyiséged sok mindenből tevődik össze. A bizonyos dolgokról alkotott véleményed szorosan kapcsolódik azzal, hogyan érzed magad emiatt, illetve hogyan reagálsz ezekre a dolgokra. Ez a reakció megnehezítheti egyes helyzetek kezelését, ezért fontos, hogy valóban megértsd, ki vagy valójában, hogyan gondolkodsz, hogyan érzel és, hogy a viselkedésed összhangban van-e a személyiségeddel.

Tovább »

Kalkulátor

Karácsonyi díszek S.K

Adunk néhány ötletet, ha szeretnéd a karácsonyfádat igazán különlegessé és egyedivé varázsolni.

Még több kalkulátor »

Szakértők

S.Tóth Márta

Life-, business coaching

Kérdezz! »
Összes szakértő »
S.Tóth Márta

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép