SZÓRAKOZÁS

5 gyönyörű világsztár, aki elfogadja narancsbőrét

Szerző:
Szabó Anna
Képszerkesztőkkel folyamatosan kozmetikázott világunkban akadnak azért olyan híres szépségek, akik nem félnek megmutatni magukat narancsbőrös valójukban. Íme a mi kedvenceik, akik mindenféle nyomás ellenére nem rejtegetik, sőt büszkék testükre.

 

Cindy Crawford

Ebben a hónapban csatlakozott Cindy Crawfod a „büszkén narancsbőrösen” női közösséghez, amikor az egyik vezető amerikai női magazinnak azt nyilatkozta, hogy nem hajlandó elrejtőzni a strandon, még ha a pletykalapok heccelődnek megváltozott testén, akkor sem. Igenis hord bikinit, és a divatlapok nyomásának sem engedek, amikor felkérnek egy-egy fotózásra. Körültekintően él, de álcázásra nem hajlandó.



Kim Kardashian

A Life & Style magazin tavaszi számában egy szál bikiniben pózoló örökösnőt bizony nagyon csúnyán lehúzták a pletykalapok, sőt néhány női magazin is világszerte. Pedig nem tett mást, mint megmutatta természetes kerekded valóját. „Szeretem a testem, ez van” – nyilatkozta Kardashian a magazinnak. „Nem vagyok tökéletes, van narancsbőröm. Na és akkor mi van? Hollywood az embereket arra használja fel, hogy vézna embereket gyártson, na én soha nem leszek ilyen. A szüleink mindig arra neveltek minket, hogy legyünk büszkék arra, amik vagyunk. Ennek ellenére fiatalabb koromban engem is zavart gömbölydedségem, de ahogy felnőttem, büszkeséggel tölt el.”

 

 

Jennifer Love Hewitt

Tavaly sokan megütköztek a színésznő vidám, tengerben fürdőzős képein, amin egyértelműen látszott, hogy már rég „kinőtte” S-es méretű ruháit. Napokkal a felháborodott hangvételű cikkek megjelenése után Jennifer a saját blogján buzdította a nőket saját maguk szeretetére. „Tudom, milyen a külsőm, és tudják ezt a barátaim és a családom is. A hozzám hasonló nőknek egyszerű azt kellene mondaniuk, hogy szeretem a testemet. Minden lánynak, aki bikinit vesz fel erősnek kell lennie.”

 

 

Kelly Clarkson

Az amerikai „megasztár” februárban részt vállalt – több hírességgel együtt – a Dove természetes szépséget hirdető kampányában. Ennek kapcsán így nyilatkozott „Csak, hogy tudjátok, minden egyes magazinban használják a photoshopot! Beyoncé az egyik legszebb nő a világon mégis retusálják a képét. Természetesen a hírességek is narancsbőrösek! Nem vagyunk mi gépek!”

 

 

Sienna Miller

Miután tavaly pózolt a Vogue-nak, úgy gondolta, hogy nőtársainak tudniuk kell, hogy nem minden tökéletes, ami a képeken van. „Nézzünk szembe a tényekkel! Az úgynevezett mesés alakom ügyes retusálás eredménye – nyilatkozta az In Touch magazinnak. Nekem kicsik a cicijeim, és narancsbőröm van.”

 

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL