SZÁMMISZTIKA

A mesterszámok

Szerző:
Szabó Anna
Azok, akiknek a születésszámában mesterszám van, olyan különleges vezetői és inspiratív hajlammal vannak megáldva, ami megkülönbözteti őket a tömeg tudatosságától.

 

Mivel ezek a számok erőteljes rezgést és lehetőséget hordoznak, az ilyen számok birtokosainak az életben nagyobb kötelezettségeik vannak, például erősebb elvárások az önfegyelemmel, és a tudat megtisztításával kapcsolatban. Az esetek többségében a mesterszámok öreg lélekre utalnak, aki azért jött a Földre, hogy fontos hozzájárulást tehessen az emberiség fejlődéséhez a spiritualitás, a tudományok, a vallás, az oktatás, a kormányzat vagy a műszaki élet területén. Sok esetben olyan öreg lélekre utal, aki már számtalan korábbi életében volt ősi ezoterikus iskolák tanulója, és aki azért tért most vissza, hogy demonstrálja és átadja a gyógyítás, a pszichikus képességfejlesztés vagy a műszaki felfedezések magasan fejlett módszereit.

A mesterszám azonban bárhol is jelenik meg, annak magasabb rezgése nem bontakozhat ki, amíg a lélek fel nem ébred, és az egyén tudatos lépéseket nem tesz a mesterszám által jelképezett tulajdonságok kifejlesztésére. Ez csak egy lehetőséget jelöl, az egyénen múlik, mit kezd a szám adta lehetőséggel.

Így számold ki

1. lépés
Írd le egy papírra a születési dátumodat (év, hónap, nap)
Pl.: 1934. 11. 21.

2. lépés
Most add össze külön-külön az év, hónap és nap számainak számjegyét, majd egyszerűsítsd, amíg egyjegyű számot nem kapsz. Ha mesterszám jön ki, akkor azt nem kell egyjegyűre egyszerűsíteni.
Év: 1+9+3+4= 17= 1+7=8
Hónap: 11= 11 (mesterszám, nem kell egyszerűsíteni)
Nap: 2+1= 3

3. lépés:
Add össze a három kapott számot
8+11+3 = 22 (mesterszám)

Kattints a mesterszámodra!

 

 

  

   

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL