SZÓRAKOZÁS

Híres pasik fehérneműben

Szerző:
Szabó Anna
Néha olyan igazságtalan az élet. Például, amikor még a női magazinok címlapján is csak csini csajok virítanak. Persze egy-két kivétel akad, de olyan jó néha pasikon legeltetni a szemünket. Vagy te nem így gondolod?

 

David Beckham

Az aranylabdás sztár fehérneműkampányai már három éve borzolják a gyengébbik nem kedélyeit. Számunkra a fenti kép Mr.Beckham narcisztikusságának példája. Vajon ki tudna elszabadulni a tükörtől, ha ilyen teste volna?

 

Victor Alfieri

A nagyszerű olasz színészt nem biztos, hogy láttad már a filmvásznon, azonban megnyerő mosolyát és ruganyos testét már annál inkább. Ez a kép egy pár évvel ezelőtti fehérnemű reklámhoz készítették róla.


Freddie Ljungberg

Az a svéd nemzeti labdarúgó válogatott extagja 2007-ben szerepelt Calvin Klein kampányában.


Ashton Kutcher

Demi Moore párja sosem a komolyságáról volt híres. Íme egy újabb megközelítése a fehérnemű eladhatóságának. Személy szerint nem bánom, ha a jó test és szép pofi mellé még kellő humor is társul.


Rafael Verga

A brazil modellcsodagyereket 2005-ben a világ második legszebb embere lett egy internetes szavazáson. Mi, a szerkesztőségben még nem sűrűn találkoztunk fotóival, de örülnénk neki, ha ez a jövőben megváltozna.




Nelly

E fehérnemű márka tervezője nem más, mint a felejthetetlen és sokadik nevén élő, most éppen P. Diddy rapperkirály. Nem titkolt célja volt, hogy elsősorban a hölgyeknek kedvezzen a sportos csibész stílussal.

 

 

Mark Wahlberg

Sokunk kedvencei az ikonikus Calvin Klein reklámok, és valószínűleg ugyanazért. Egyszerűen nem lehet elmenni a stílusa mellett. Mr.Wahlberg még Marky Mark néven futott és a fehér rapper szerepéből kibújva ugrott át a fehérnemű modellébe.



Colin Farrell

Rendben, bevalljuk, csaltak egy kicsit. 2007-ben a Radar Magazin címlapjára a szeretnivaló ír gazember fejét csak odamontírozták egy névtelen bokszbajnok testére. És, hogy mi volt a címlapon mellé írva? Főszerepben Colin Farrell és 69 másik utálatos szoknyavadász.





Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL