2018. január 18. - Piroska
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. január 18. - Piroska
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Kik a szellemi vezetők?

Herceg Petra

A szellemi vezetők olyan lények, akik legalább egyszer már éltek a földön. Nem meglepő hát, hogy visszatértek, hogy a szolgálatodra legyenek.

 

Egyes vezetők azért kötődnek ennyire az emberekhez, mert földi létük során hasonló kihívásokkal kellett szembenézniük, így szívesen segítenek. Mások azért jelennek meg, hogy utat mutassanak bizonyos tervek, feladatok végrehajtása során, mivel előző életeik során mestereivé váltak egy-egy területnek. A szellemi vezetők lehetnek családtagok is, akik átléptek a másvilágba, és úgy döntöttek, szellemi síkon tartják továbbra is a kapcsolatot, és vezetnek, segítenek téged. Olyan vezetőkkel is kapcsolatba kerülhetsz, akikkel előző életeid során valamilyen fontos kapcsolatot alakítottál ki, esetleg közös spirituális feladatotok volt. Ezek a vezetők dönthetnek úgy, hogy mostani életed során segítségedre lesznek lelki tapasztalataid gazdagításában. És természetesen szellemi vezetőd lehet őrangyalod is, sőt, saját felsőbb éned is.

Honnan származnak?

A válasz kissé bonyolult, ugyanis a szellemi vezetők több különböző birodalomból és energiamezőből is érkezhetnek. Sok vezető más galaxisból és naprendszerből lép a földi síkra. Azért lépnek kapcsolatba az emberekkel, hogy segítsék visszaállítani a bolygó egyensúlyát és békéjét. A szellemi vezetők tehát lehetnek segítők, gyógyítók, tanítók, küldöncök, előző életbeli ismerősök, családtagok, földön kívüli lények más galaxisokról, sőt akár állatok is. A vezetők egyedüli feladata, hogy felajánlják neked a segítségüket, de nem vagy köteles olyan tanácsot követni, amelyet helytelennek érzel. Fontos tudnod hogy attól, hogy valaki átlépett a lelkek világába, és vezetőként szeretne szolgálni, nem feltétlenül jelenti, hogy nyomban meg is világosodott. Ha azt érzed, valaki túlságosan bele akar avatkozni az életedbe, akkor az nem igazi szellemi vezető. Ők csak akkor segítenek, ha megkéred őket rá. A szellemi vezetők az évek múlásával kicserélődhetnek, fejlődhetnek, átalakulhatnak, miközben lelked gazdagodik. Egy-egy segítő csak bizonyos probléma megoldásakor jelenik meg, majd ha sikerült túljutnod a problémán, átadja a helyét egy másiknak. Olyan ez, mit egy forgóajtó.

Ha túlságosan beleavatkoznak az életedbe…

Mielőtt kapcsolatot létesítesz vezetőiddel, tisztázd magadban pontosan, mit szeretnél. Komoly konfliktusok forrás lehet, ha a vezető túlságosan beleavatkozik az adott személy életébe. A magas szintű szellemi vezetők őszintén támogatják fejlődésedet, de csak tanácsokkal látnak el, és nem mondják meg, mit kell tenned. Ha azt akarod, hogy ne avatkozzanak bele az életedbe, akkor nem fognak kapcsolatba lépni veled. Ők ugyanis tudják, hogy nem feladatuk az életed irányítása –ne is engedd nekik. Jól tudják, a földi síkon spirituális iskolába jársz, hogy megtanuld érvényesíteni Istentől származó teremtőerődet. Vezetőid csupán tanítókként szolgálnak, nem fogják helyetted megírni a házi feladatot.

Rajtad a sor!

Ha alaposan megismered vezetőidet, és megtanulsz együtt dolgozni velük, akkor varázslatosabbá és stresszmentesebbé válik az életed. Segíteni fognak neked, amikor csak tudnak. Csupán a lehetőségre várnak, hogy az életed részévé váljanak. Mielőtt felvennéd velük a kapcsolatot, gondold át alaposan, életed mely területein szorulsz a segítségükre. Készíts leltárt eddigi életedről: vizsgáld meg, mely területeken vagy sikeres, és hol lenne szükséged támogatásra. Mely területen szeretnél leginkább szellemi vezetésben részesülni. Hamarosan megtudhatod, mit kell tenned, hogy kapcsolatba lépj azokkal a vezetőkkel, akik segíthetnek elérni a céljaidat.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Az egészséges pajzsmirigyműködés elérhető, ha ezeket a megfelelő ételeket fogyasztod

Az egészséges pajzsmirigyműködés elérhető, ha ezeket a megfelelő ételeket fogyasztod

A pajzsmirigy, olyan hormonokat termel, melyek számos folyamatot szabályoznak a szervezetben, beleértve az anyagcserét, a szívverést és a hőmérsékletet. Ám a bevitt táplálék mennyisége és minősége közvetlenül befolyásolja a működését, ezért a kiegyensúlyozott étrend rendkívül fontos. Különösen akkor, ha pajzsmirigy alul- vagy túlműködést diagnosztizáltak nálad. Néhány étel javíthatja, vagy súlyosbíthatja az állapotodat. 

Tovább »
 Milyen gyorsan leled meg az alvó madarat?

Milyen gyorsan leled meg az alvó madarat?

Úgy tűnik a nagy nyüzsgésben elaludt egy madárka. Vajon milyen gyorsan találod meg? Mit gondolsz, elég jó a szemed az ilyen jellegű feladatokhoz, hogy ki tudod szúrni azt, ami nem illik oda a képre vagy el van rejtve? Ezek a feladatok rengeteget segítenek a készséged fejlesztésében. Lássuk, hogy a madárka most miként járul hozzá azzal, hogy elaludt…

Tovább »
Hogyan képzeled el Istent? - A válasz feltárja, milyen lelki adományt kaptál

Hogyan képzeled el Istent? - A válasz feltárja, milyen lelki adományt kaptál

Ismerd meg jobban önmagad, és fedezd fel azokat a csodás lelki adományokat, amelyeket odafentről kaptál. Ehhez nem kell mást tenned, mint kiválasztani azt a képet, amelyik a leginkább szimbolizálja Istent a számodra! Készen állsz arra, hogy megtudd az igazságot önmagadról? Akkor teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Villámszépség

Semmi nem mutat jobban az egészséges bőrnél, de olykor jobb, ha csalsz kicsit. Kalkulátorunkból megtudhatod, hogyan valósíthatod meg a sóvárgott illúziót egyetlen finom mozdulat – egy lágy ecsetvonás - segítségével.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Töltszéki Judit

Kozmetikus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Töltszéki Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép