ANGYALISKOLA

Kik a szellemi vezetők?

Szerző:
Szabó Anna
A szellemi vezetők olyan lények, akik legalább egyszer már éltek a földön. Nem meglepő hát, hogy visszatértek, hogy a szolgálatodra legyenek.

 

Egyes vezetők azért kötődnek ennyire az emberekhez, mert földi létük során hasonló kihívásokkal kellett szembenézniük, így szívesen segítenek. Mások azért jelennek meg, hogy utat mutassanak bizonyos tervek, feladatok végrehajtása során, mivel előző életeik során mestereivé váltak egy-egy területnek. A szellemi vezetők lehetnek családtagok is, akik átléptek a másvilágba, és úgy döntöttek, szellemi síkon tartják továbbra is a kapcsolatot, és vezetnek, segítenek téged. Olyan vezetőkkel is kapcsolatba kerülhetsz, akikkel előző életeid során valamilyen fontos kapcsolatot alakítottál ki, esetleg közös spirituális feladatotok volt. Ezek a vezetők dönthetnek úgy, hogy mostani életed során segítségedre lesznek lelki tapasztalataid gazdagításában. És természetesen szellemi vezetőd lehet őrangyalod is, sőt, saját felsőbb éned is.

Honnan származnak?

A válasz kissé bonyolult, ugyanis a szellemi vezetők több különböző birodalomból és energiamezőből is érkezhetnek. Sok vezető más galaxisból és naprendszerből lép a földi síkra. Azért lépnek kapcsolatba az emberekkel, hogy segítsék visszaállítani a bolygó egyensúlyát és békéjét. A szellemi vezetők tehát lehetnek segítők, gyógyítók, tanítók, küldöncök, előző életbeli ismerősök, családtagok, földön kívüli lények más galaxisokról, sőt akár állatok is. A vezetők egyedüli feladata, hogy felajánlják neked a segítségüket, de nem vagy köteles olyan tanácsot követni, amelyet helytelennek érzel. Fontos tudnod hogy attól, hogy valaki átlépett a lelkek világába, és vezetőként szeretne szolgálni, nem feltétlenül jelenti, hogy nyomban meg is világosodott. Ha azt érzed, valaki túlságosan bele akar avatkozni az életedbe, akkor az nem igazi szellemi vezető. Ők csak akkor segítenek, ha megkéred őket rá. A szellemi vezetők az évek múlásával kicserélődhetnek, fejlődhetnek, átalakulhatnak, miközben lelked gazdagodik. Egy-egy segítő csak bizonyos probléma megoldásakor jelenik meg, majd ha sikerült túljutnod a problémán, átadja a helyét egy másiknak. Olyan ez, mit egy forgóajtó.

Ha túlságosan beleavatkoznak az életedbe…

Mielőtt kapcsolatot létesítesz vezetőiddel, tisztázd magadban pontosan, mit szeretnél. Komoly konfliktusok forrás lehet, ha a vezető túlságosan beleavatkozik az adott személy életébe. A magas szintű szellemi vezetők őszintén támogatják fejlődésedet, de csak tanácsokkal látnak el, és nem mondják meg, mit kell tenned. Ha azt akarod, hogy ne avatkozzanak bele az életedbe, akkor nem fognak kapcsolatba lépni veled. Ők ugyanis tudják, hogy nem feladatuk az életed irányítása –ne is engedd nekik. Jól tudják, a földi síkon spirituális iskolába jársz, hogy megtanuld érvényesíteni Istentől származó teremtőerődet. Vezetőid csupán tanítókként szolgálnak, nem fogják helyetted megírni a házi feladatot.

Rajtad a sor!

Ha alaposan megismered vezetőidet, és megtanulsz együtt dolgozni velük, akkor varázslatosabbá és stresszmentesebbé válik az életed. Segíteni fognak neked, amikor csak tudnak. Csupán a lehetőségre várnak, hogy az életed részévé váljanak. Mielőtt felvennéd velük a kapcsolatot, gondold át alaposan, életed mely területein szorulsz a segítségükre. Készíts leltárt eddigi életedről: vizsgáld meg, mely területeken vagy sikeres, és hol lenne szükséged támogatásra. Mely területen szeretnél leginkább szellemi vezetésben részesülni. Hamarosan megtudhatod, mit kell tenned, hogy kapcsolatba lépj azokkal a vezetőkkel, akik segíthetnek elérni a céljaidat.

 

{ADVENT2009}
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL