2017. november 20. - Jolán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. november 20. - Jolán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Kik a szellemi vezetők?

Herceg Petra

A szellemi vezetők olyan lények, akik legalább egyszer már éltek a földön. Nem meglepő hát, hogy visszatértek, hogy a szolgálatodra legyenek.

 

Egyes vezetők azért kötődnek ennyire az emberekhez, mert földi létük során hasonló kihívásokkal kellett szembenézniük, így szívesen segítenek. Mások azért jelennek meg, hogy utat mutassanak bizonyos tervek, feladatok végrehajtása során, mivel előző életeik során mestereivé váltak egy-egy területnek. A szellemi vezetők lehetnek családtagok is, akik átléptek a másvilágba, és úgy döntöttek, szellemi síkon tartják továbbra is a kapcsolatot, és vezetnek, segítenek téged. Olyan vezetőkkel is kapcsolatba kerülhetsz, akikkel előző életeid során valamilyen fontos kapcsolatot alakítottál ki, esetleg közös spirituális feladatotok volt. Ezek a vezetők dönthetnek úgy, hogy mostani életed során segítségedre lesznek lelki tapasztalataid gazdagításában. És természetesen szellemi vezetőd lehet őrangyalod is, sőt, saját felsőbb éned is.

Honnan származnak?

A válasz kissé bonyolult, ugyanis a szellemi vezetők több különböző birodalomból és energiamezőből is érkezhetnek. Sok vezető más galaxisból és naprendszerből lép a földi síkra. Azért lépnek kapcsolatba az emberekkel, hogy segítsék visszaállítani a bolygó egyensúlyát és békéjét. A szellemi vezetők tehát lehetnek segítők, gyógyítók, tanítók, küldöncök, előző életbeli ismerősök, családtagok, földön kívüli lények más galaxisokról, sőt akár állatok is. A vezetők egyedüli feladata, hogy felajánlják neked a segítségüket, de nem vagy köteles olyan tanácsot követni, amelyet helytelennek érzel. Fontos tudnod hogy attól, hogy valaki átlépett a lelkek világába, és vezetőként szeretne szolgálni, nem feltétlenül jelenti, hogy nyomban meg is világosodott. Ha azt érzed, valaki túlságosan bele akar avatkozni az életedbe, akkor az nem igazi szellemi vezető. Ők csak akkor segítenek, ha megkéred őket rá. A szellemi vezetők az évek múlásával kicserélődhetnek, fejlődhetnek, átalakulhatnak, miközben lelked gazdagodik. Egy-egy segítő csak bizonyos probléma megoldásakor jelenik meg, majd ha sikerült túljutnod a problémán, átadja a helyét egy másiknak. Olyan ez, mit egy forgóajtó.

Ha túlságosan beleavatkoznak az életedbe…

Mielőtt kapcsolatot létesítesz vezetőiddel, tisztázd magadban pontosan, mit szeretnél. Komoly konfliktusok forrás lehet, ha a vezető túlságosan beleavatkozik az adott személy életébe. A magas szintű szellemi vezetők őszintén támogatják fejlődésedet, de csak tanácsokkal látnak el, és nem mondják meg, mit kell tenned. Ha azt akarod, hogy ne avatkozzanak bele az életedbe, akkor nem fognak kapcsolatba lépni veled. Ők ugyanis tudják, hogy nem feladatuk az életed irányítása –ne is engedd nekik. Jól tudják, a földi síkon spirituális iskolába jársz, hogy megtanuld érvényesíteni Istentől származó teremtőerődet. Vezetőid csupán tanítókként szolgálnak, nem fogják helyetted megírni a házi feladatot.

Rajtad a sor!

Ha alaposan megismered vezetőidet, és megtanulsz együtt dolgozni velük, akkor varázslatosabbá és stresszmentesebbé válik az életed. Segíteni fognak neked, amikor csak tudnak. Csupán a lehetőségre várnak, hogy az életed részévé váljanak. Mielőtt felvennéd velük a kapcsolatot, gondold át alaposan, életed mely területein szorulsz a segítségükre. Készíts leltárt eddigi életedről: vizsgáld meg, mely területeken vagy sikeres, és hol lenne szükséged támogatásra. Mely területen szeretnél leginkább szellemi vezetésben részesülni. Hamarosan megtudhatod, mit kell tenned, hogy kapcsolatba lépj azokkal a vezetőkkel, akik segíthetnek elérni a céljaidat.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A Fortuna Privata varázzsal szerencsés leszel a szerencsejátékokban - Nagyon hatásos!

A Fortuna Privata varázzsal szerencsés leszel a szerencsejátékokban - Nagyon hatásos!

Régóta lottózol és eddig csak kis nyereményeid voltak vagy esetleg semmi? Esetleg néha szeretsz a kaparós sorsjegyekkel próbálkozni? Vagy csak jó volna, ha legalább az internetes játékokban több szerencséd lenne? A Fortuna Privata varázs segítségével olyan szerencsével ruházhatod fel magadat, amivel szerencsésebb leszel a szerencsejátékokban! Azért ne ess át a ló túloldalára és óvatosan használd, mert elhiheted, hogy működik!

Tovább »
Rhonda Byrne 2018-as üzenete a csillagjegyeknek! - Vajon mit tanácsol neked?

Rhonda Byrne 2018-as üzenete a csillagjegyeknek! - Vajon mit tanácsol neked?

Rhonda Byrne az ausztrál forgatókönyv író és producer olyan nagysikerű könyvek szerzője is, mint a Titok, a Varázslat és az Erő. Neki köszönhetjük, hogy teret nyert a Vonzás Törvénye és felhívta a figyelmünket a teremtő erőnkre. Most pedig megtudhatod azt játékos csillagjóslatunkból, hogy milyen üzenete van 2018-ra a csillagjegyeknek, ezáltal mit tanácsol neked, mit kellene tenned!

Tovább »
9 jel, hogy megcsal a pasid - Maguk a férfiak árulták el a jeleket!

9 jel, hogy megcsal a pasid - Maguk a férfiak árulták el a jeleket!

Igen, olykor hűtlenek vagyunk, ám nem biztos, hogy mindennek a jeleit fel is ismeritek, Drága Hölgyeim. Lehet, hogy férfitársaim most megorrolnak rám, de én veszem a bátorságot, és megosztom veletek azokat a jeleket, melyek arra utalnak, hogy egy harmadik fél is van a kapcsolatotokban. 

Tovább »

Kalkulátor

Hogyan nassolnak a csillagjegyek?

Sajnos, eljönnek a pillanatok, amikor feladjuk a fogyókúrát, elfelejtjük számolni a kalóriákat. A csillagok elárulják, hogy mikor - pontosabban, hogy mi - csábíthatja nassolásra az egyes csillagjegyek szülötteit. Válaszd ki a saját jegyedet, és figyelj!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Bányász Imréné Marika Villő

Feng Shui Tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Bányász Imréné Marika Villő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép