SZEX, SZERELEM

13 fajta szex, amit minden párnak ki kell próbálnia + Teszt

Szerző:
Szabó Anna
Minden párnak szüksége van arra, hogy időről időre változtasson a szexuális életén, hogy az ne váljon rutinná. Most elárulunk neked néhány trükköt, melyekkel biztosan felpaprikázod a nemi életeteket. És ne feledd kitölteni a tesztet is, érdekes dolgokat tartogat számodra.

 

1. Állati szex


A sürgősség is felhevíthet. Az agresszivitás lehet vicces és váratlan is – romantika egy kis csavarral. Amikor nem tudod, hogy éppen mire számíthatsz, igencsak izgató lehet. Szóval, ha „hangulatban” vagy, tépjétek le a ruhát egymásról és indulhat a menet.

2. Kényelmes szex


Néha szükséged van „csupán” egy ismerős, egyszerű kielégülésre. Egy módja annak, hogy szeretetet és támogatást nyújtson, ha neked vagy a párodnak rossz napja volt. Ilyenkor itt az alkalom, hogy a kedvenc pozitúráitokat használjátok, ami valóban nagy élvezetet jelent neki vagy neked. A megszokott érintések, pozitúrák megnyugvással töltenek el mindkettőtöket.

3. Romantikus, érzelmes szex


A szexet úgy is lehet élvezni, hogy nem rohanunk, hanem finoman átadjuk magunkat egymásnak. Igazán lassan csinálni, azt jelenti, hogy valóban kiélvezitek minden percét annak, hogy együtt vagytok. Ha kihasználod azt az érzelmi kapcsolatot, ami köztetek van, a szex még jobb lesz.

4. Békülő szex


Egy szenvedélyes veszekedés után nincs is jobb, mint a szenvedélyes „kibékülő” szex. Az egymással való harc során a dopamin és az adrenalin szint megemelkedik és ingerlékennyé váltok minden tekintetben. Minden pár szembenéz olykor konfliktusokkal, de utána a szex segíthet mindent a helyes pályára állítani.

5. Gyors numera


Stresszelsz, hogy nincs elég időtök egymásra? Ne írd le a szexet azonnal. Ilyenkor jöhet a gyors szex. Ez vicces és izgalmas is, és mindenki örül neki. Nem fontos hozzá ágyban, párnák között egymásnak esni, még a ruha is rajtatok lehet. Nincs is annál izgatóbb, amikor a párod csak félrehúzza a bugyidat, hogy azonnal beléd hatolhasson.

6. Kinti móka


Emlékezz, amikor azt mondod a gyerekeknek: „menjetek ki játszani”. Na, most te is gyakorolhatod, amit a gyerekeknek prédikálsz. Menjetek ki a szabadba és élvezzétek egymást. Ez vicces és izgalmas, hiszen a lebukás veszélye stimuláló lehet. Akár egy sátorban is csinálhatjátok, a lényeg, hogy ne legyetek ízléstelenek és bújjatok el.

7. Maratoni szex


Amikor az időjárás rémisztővé válik, jön az eső, hó, havas eső, jégeső, nem is kell jobb kifogás, hogy egy egész napot az ágyban tölts a kedveseddel. Gondolj rá úgy, mint egy hálószobai olimpiára. Találjatok ki valamilyen versenyt vagy játékot, hogy elfoglaljátok magatokat egy egész napra. Készíts az ágy mellé egy tálcára mindenféle finomságot, amit elrágcsálhattok a nap folyamán két szeretkezés között.

8. Váltsd valóra szexuális fantáziálásaidat


Mindenkinek vannak szexuális fantáziái. Amíg te és a párod kényelmesen érzitek magatokat ezekben, miért ne próbálnátok ki újabb és újabb dolgokat. Igenis, váltsátok valóra egymás szexuális álmait egészen addig, amíg mindenkinek jó és kellemes.

9. A lakás minden pontján


Rugaszkodj el az ágytól és légy spontán! A lakás szinte minden lehetséges pontját avassátok fel. Ahol éppen megkívánjátok egymást, legyetek egymáséi, így még kívánatosabbnak is érezheted magad és a párod egyaránt. A spontaneitás jó. Ne ess a rutin áldozatává.

10. Minden napra más pozitúra


Próbáljatok ki új pozíciókat, hogy megtapasztaljátok mi is jó nektek, neked igazán. Hiszen vannak pozitúrák, melyek sokkal jobban működnek, mint a többi. Sőt, vannak olyanok, amelyekben a nőknek könnyebb elérni az orgazmust. Keverjétek őket, hogy megelőzzétek a rutint.

11. Nyaraló szex


A nyaralás egy remek alkalom arra, hogy ismét megismerkedjetek egymás szexualitásával. Újra fellángolhat a szexuális intimitás, ha az utazás minden percét megtervezed, akkor a szexet is ütemezd be.

12. Remélem, nem kapnak rajta


Ha egy unalmas partin, vagy családi összejövetelen vagytok, vigyél egy kis izgalmat a buliba és a szexuális életetekbe egyaránt. Simogasd a lábaddal az asztal alatt, küldj felé érzéki pillantásokat, súgd a fülébe, hogy mennyire izgatónak találod. Ha már nagyon izzik közöttetek a levegő, zárkózzatok be az egyik vendégszobába és hancúrozzatok egy kicsit. Ha rajtakapnak titeket, biztos lehetsz benne, hogy nem a kell a pasid rokonaival „jópofizni” többet.

13. Ünnepi vagy hosszú hétvégés szex


Ha van egy háromnapos hosszú hétvége előttetek, akkor ki se kelj az ágyból a pároddal. Kutatások bizonyítják, hogy Valentin-nap és Újév környékén a fogantatások is gyakoribbak. Nem csoda, hiszen, ki akarja az ünnepeket munkával tölteni?




 

Milyen a szex-stílusod? Teszt

Töltsd ki tesztünket, és máris megtudod, melyik csoportba tartozol >>

 


{ADVENT2009}
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL