SZÓRAKOZÁS

Design barangolás napnyugtától késő éjig

Szerző:
Szabó Anna
A nagysikerű májusi Stylewalker Night után szeptemberben újabb design kalandra invitálnak benneteket a belvárosi üzletek.


Úgy tűnik, végre itthon is elindult egyfajta érdeklődés a magyar design termékek iránt, és egyre többen merészkednek az V. kerület kicsi, de annál hangulatosabb utcáiba, hogy betekintést nyerjenek a magyar divattervezők és iparművészek különleges világába.

A Stylewalker Night elsődleges célja, hogy becsábítsa az embereket ezekbe a kis divat és design szentélyekbe, úgy, hogy közben valami pluszt is kapjanak. A második Stylewalker Night-on ismét lesz design túra a Uniquebudapest jóvoltából, valamint minden bolt 20% kedvezményt ad termékeiből, amit akár ki is használhattok még egy hétig öt pecsét összegyűjtésével.

Természetesen az akció mellett izgalmas programokkal is készülnek az üzletek: divatbemutató, mini koncertek, dj szettek, csokiszökőkút, kiállítások és még sok meglepetés vár a divatrajongókra.

Ennél nem is lehet jobb alkalom elmerülni a kézműves csokik, különleges anyagok és formák, egyéni ruhák és őrült kiegészítők világában.

És hogy buli nélkül se maradjatok, másnap nem mindennapi after party vár benneteket az Apa Galériában, ami egyfajta újjáélesztése ennek a kis művésztelepnek. A fényinstallációkért a Kiégő Izzók és a Lab Control felel, a zenét Dj Mangua nyomja, a kellemes pihenésről pedig a Medence Csoport gondoskodik újrahasznosított bútoraival.

Mindkét rendezvény ingyenesen látogatható!

A Stylewalker Night szórólapokat se felejtsétek el, hiszen az egy hétig tartó kedvezményért azokra gyűjthetitek a pecséteket! A flyerek a résztvevő boltok listájával, térképpel és a részletes programmal augusztus végétől már megtalálhatóak Budapest design boltjaiban, art mozijaiban, klubjaiban és még számos helyen.

A boltok listáját idekattintva megtaláljátok >> 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL