SZÁMMISZTIKA

Az elfojtott harag mintái

Szerző:
Szabó Anna
Minden egyes számon belül rejtve megtalálható egy jellemző viselkedési minta a harag kifejezésére. Mivel a mindennapi érintkezés során ezek a viselkedési minták gyakran észrevétlenek maradnak, nem könnyű tetten érni a haragot.

 

Gyakorlatilag minden zavar hátterében a harag áll. Minden egyes számon belül rejtve megtalálható egy jellemző viselkedési minta a harag kifejezésére, és a gyakorlott megfigyelő tudja, hogy viselkedésünk jórészt álca, amivel valamit másnak akarunk feltűntetni, mint ami. A most következő leírások sok esetben nem tűnnek azonnal nyilvánvalónak a felületes megfigyelő számára, így a mindennapi társasági érintkezés során észrevétlenek maradnak, és éppen ebben rejlik a magyarázata annak, hogy miért nem könnyű mindennapi életünkben tetten érni a haragot. Az elfojtott harag most következő mintái gyakran tudattalanul nyilvánulnak meg, ezért teljes felismerésükhöz külön erőfeszítésekre lehet szükség.

Így számold ki:

Az elfojtott harag mintáihoz csak a születés napjának számára van szükség. A hónap és év ebben az esetben nem számít. Ha kétjegyű ez a szám, egyszerűsítsd egyjegyűre úgy, hogy összeadod a két számjegyet.

Pl.:
Ha bármelyik hónap 21. napján születtél, akkor vedd a 21-es számot és egyszerűsítsd egyjegyűre.
21=2+1=3

Kattints a számodra!

 

    

   

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL