ANGYALISKOLA

Vonzd be a szerelmet!

Szerző:
Szabó Anna
Hagiel a szerelem egyik angyala. Szerelmi szertartás ez, mely nem azt célozza, hogy bárkit is akarata ellenére szerelemre lobbantsunk, hanem inkább, hogy a szerelem lényegét ismerjük meg általa.

 

A Hágiel rítus arra szolgál, hogy a szerelem lényegét megismerve, jótékonyan és természetesen hozzuk be a szerelmet az életünkbe, és körülvegyük magunkat pompás energiájával. A rítus leírása eredetileg Franz Bardon kabbalista könyvében olvasható, az alábbi ennek egy egyszerűsített, de ugyanolyan hatékony változata.

Kellékek:

• Füstölő egy vagy két darab faszénnel
• Őrölt fahéj
• A mennyezetre függesztett, zöld villanykörte
• Egy zöld, hétszögletűre vágott kartonpapír
• Zöld Tunika
• Egy rézdrót, amelyre egy malachitot vagy csiszolatlan smaragdot fűztünk fel, és amelyet nyakláncként hordunk
• Egy háromszög alakúra vágott, zöld anyag, csúcsától az alapjáig körülbelül 60 cm
• Négy zöld gyertya
• Egy kis darab sütemény
• Egy pohár édes bor

A szertartást péntek este tíz órakor végezzük, mivel ez Vénusz napja és órája, amelynek angyali erői a szerelmet uralják. A Hold növekvő fázisban legyen. A szertartást megelőző huszonnégy órában tisztuljunk meg. A szobát sós vízzel tisztítsuk meg. Fürödjünk meg, öltsük magunkra a zöld tunikát, majd kenjük be a homlokunkat és a halántékunkat fahéjolajjal. Tegyük nyakunkba a zöld kővel fűzött réz nyakláncot, kapcsoljuk le a világítást és csavarjuk be a zöld villanykörtét. Ily módon zöld homályba borítjuk a szobát. Helyezzük a padlóra a zöld háromszöget, a hétszögletű kartonlapot pedig helyezzük a háromszög csúcsára. A négy égtájat jelképező négy zöld gyertyát gyújtsuk meg, és kereszt alakban rendezzük el a háromszög körül. Tegyünk egy kevés fahéjat az égő faszénre, és vigyük körbe a szobában a füstölőt.

Hagiel megidézése

Hívjuk gondolatban hétszer úgy, hogy elképzeljük, amint leszáll a Vénusz-szféráról a háromszögünkre. Majd lágy hangon ismételd meg hétszer a nevét, végül csengő hangon hívd megint hétszer. Amennyiben pontosan és nagy akaraterővel követtük az utasításokat, Hagiel képe kezd előbukkanni a háromszögben. Hagiel földöntúlian szépséges, tejfehér bőrű, ragyogó vörös hajú nő képében jelenik meg. Szeme zöld, derekától felfelé meztelen. Kékeszöld anyagból készült, hímzett, rózsaszín rózsákkal díszített szoknyát és magas rézkoronát visel. Ne döbbenj meg a látomástól, maradj nyugodt és folytasd a szertartást. Ebben a percben bármilyen szerelmi problémával kapcsolatos kérdést feltehetünk Hagielnek, vagy különleges kegyét kérhetjük. Most mondd el azt is, ha valamilyen kívánság teljesítése miatt idézted meg őt. Miután válaszolt kérdéseinkre, köszönjük meg, és búcsúzzunk el tőle. A szertartás alatt felszabadult energiák megkötéséhez fogyasszuk el a süteményt és a bor.

Ez a szertartás a jóllét és öröm mély érzését hagyja bennünk, amely azután hosszú időn keresztül velünk marad. Az esetek többségében a kérésünk nem sokkal a szertartást követően teljesül. Az angyalok segítségül hívása az egyik legszebb és leghasznosabb spirituális élmény, amelyben része lehet az embernek. Az emberi élet szertartások sorozata, a reggeli fogmosástól kezdve a házasságkötésig. Ennél fogva nagyon is természetes, hogy segítségül hívjuk az angyalokat, és ezúton kíséreljük meg újra meg újra felvenni a kapcsolatot a világegyetem teremtő erejével.

 

{ADVENT2009}
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL