SZÓRAKOZÁS

Valahonnan ismerős?

Szerző:
Szabó Anna
Érezted már azt, amikor egy újdonsült sztárt figyeltél, hogy valahonnan ismerős? Bizonyára eddig is biztos voltál benne, hogy nem a sarki közértből, és nem is a Szomszédok panelrengetegéből… Hogy ne kelljen tovább törnöd a fejed, fellebbentjük a fátylat néhány döbbenetes hasonlóságról.

 

1.
Gwen Stefani

 

A hasonlóság e között a két díva között egyértelmű: platinaszőke haj, sápadt bőr, vörös ajkak. Madonna tántoríthatatlanul ellenállt a fiatal trónkövetelőnek, de harag nincs benne, sőt így nyilatkozott Gwen Stefaniról: „Miért bánnám, hogy utánoz? Azt gondolom, hogy ő egy nagyon édes és tehetséges előadó…”


Madonna

 

 

 

2.
Megan Fox


Angelina Jolie-nak vigyáznia kell, ha nem akarja, hogy letaszítsák trónjáról. Dércsípte ajkak, hollófekete haj, a megközelíthetetlenség varázsa – nem lehet nem észrevenni a hasonlóságot közte és Megan Fox között.

Angelina Jolie


 

 

 

3.
Evan Rachel Wood

Azt mondják az utánzás a legjobb fajtája a hízelgésnek. Mindenesetre Evan Rachel Woodot egyértelműen megihlette az alabástrom bőrű, nálánál 15 évvel idősebb sztriptíztáncosnők királynője, Dita von Teese.

Dita Von Teese

 

 

 

4.
Natascha McElhone

Van úgy, hogy az élet produkálja a legnagyobb meglepetéseket. Bizony még mindig sokan hisznek benne, hogy mindenkinek van valahol egy hasonmása. Ezeket az élesen kiugró pofacsontokat, ívelt ajkakat és őzike szemeket nehéz elfelejteni – viselje őket bárki… Egy biztos: Mery Streep és Natascha McElhone soha nem bújnak anya és lánya szerepkörbe, legalábbis számtalan fórumon ezt nyilatkozták.

Meryl Streep

 


 

5.
Brad Pitt

Bár két nemzedék is elválasztja őket, a Hollywood kék szemű aranyifjúja szerepkörben egymást követték a trónon. Ők már eljátszották az apa-fiú szerepet sok nő őszinte örömére. Azonban a külső mellett az elhivatottságaikban is hasonlítanak egymásra: mindketten élen járnak a humanitárius tevékenységben és példamutató környezeti aktivisták.

Robert Redford

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL