FÉSZEK

Szexi, romantikus, franciás, western...

Szerző:
Szabó Anna
Unod a lakásod stílusát? Szeretnéd kifejezni a hangulatodat? Dekoráld a falad izgalmas színekkel, matricákkal, képekkel… Szóval bármit kipróbálhatsz rajta, a határt csak a kreativitásod jelenthet! De hogy ezzel se legyen gondod, összeállításunk segít.

 

A francia hirdetőtábla újító és sikkes megoldása a relikviák megjelenítésének. Szenteld a falad egy részét az emlékeid képes megjelenítésének, amit akár művészi tökélyre is fejleszthetsz. Ráadásul aktuális hangulatod szerint változtathatod elrendezését, de akár térelválasztóként is használhatod.




Le a fegyverekkel! – mondhatnánk ebbe az ebédlőbe lépve. Igazi vadnyugati hangulatot teremtettek néhány egyszerűen kivitelezhető ötlettel: az óriási betűkkel a falon, a térképpel, valamint a hozzájuk passzoló, a giccs határát súroló csillárral.



Fel szeretnéd dobni az unalmas fehér-szürke ágyadat? Használj egy bonyolultan virágzó tapétát, csábító és feltűnő színekben.



Ha hiszed, ha nem, ez egy iroda. A zebracsíkos szőnyegek már önmagukban is elég szembetűnők, de a merész aranyszín virágos tapétával még inkább. Bátor választás, de megérte, hisz valóban jól mutat olyan helyen, ahol a pörgés és az inspiráció alapkövetelmény.



Először is a visszatükröződő portréval kezdenénk a tükörben. A viktoriánus sziluettnyomat érdekes összhangot ad a tükör keretével valamint a modern, ezüst színű körkörös tapétamintával.




Nincs helyed nagy, díszes ebédlőasztalhoz és hozzá passzoló székekhez? Sajnos, olyan ötletünk még nekünk sincs erre, ami ne járna falbontással… Ám az illúziót megteremtheted: az ebédlőhöz passzoló díszes tapétával…




Imádnivaló, ahogy a sablonokat használták ezen a falon. Igazi testreszabott megoldás, melyben egyszerre jelenik meg a modern és a klasszikus vonalvezetés.




A gyönyörű és feltűnő türkizkék vázák emelik ki igazán a sivatagi barna fal hangulatát. Kicsit olyan, mintha oázis lenne a sötét éjszakában.




 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL